Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.911
- Поени од реакции
- 89.877
Икарди поќе од сигурно дека ќе го купиме.
Извор? (Само не Вруток, нерелевантен е...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Икарди поќе од сигурно дека ќе го купиме.
I kosta i mandza neka si odat samo miki moj neka ne go ceokaat.. ke propadneme ako si odi pjanic... ako treba da biram od dybala i pjanic uvek bosanecov bi go odbral da ostane..Икарди поќе од сигурно дека ќе го купиме.
Еден од Пјанич/Коста/Манџукич си оди со сигурност.
МеџитлијаИзвор? (Само не Вруток, нерелевантен е...)
Tagliafico lev bek e, Cancelo desenУште сега се гледа дека ќе има огромна промена во средината на теренот, Кедира, Матуиди и евентуално Пјаниќ го напуштаат клубот. Не ме чуди ова затоашто средината оваа година беше најслаб дел од тимот.
Мене ме чуди евентуалната продажба на Кансело, што му се задеси што сака да оди после само една година престој во Торино. А имаше повеќе од солидна сезона...
Ремзи е веќе тука, Заниоло го следиме, а за Тонали мора да загриземе, да не испадне после Верати VOL.2 кога многу ни беа 11 милки да платиме за него.
И да... мора да испазариме нешто од Ајакс. Ако си оди еве Кансело, ондак Таљафико ќе ни легне како кец на десетка.
Pa neli rece deka 2 sok bombi ke ima? Ili 1 igrac a 1 trener (gvardiola) bomba?Дибала останува
Алегри си оди 99.99% (Гвардиола?)
Коста Манџукиќ Квадрадо Касерес Кедира сигурно си одат може да останеме и без Сандро.
Преговори во тек: Ј Феликс Погба Икарди ДеЛигт Ериксен Салах Манолас (не значи дека сите овие ќе дојдат туку сме во преговори) а секако и една шок бомба трансфер и ова лето боооом.
FORZA JUVE