Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
So desnoto glea u novinarot so levoto u kamerataСтварно левото око му бега на лево бе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So desnoto glea u novinarot so levoto u kamerataСтварно левото око му бега на лево бе![]()
На кинески еШто изјавува? Не разбираме сите италијански.
Juventus have sold players worth €53m during the previous January window:
Sturaro to Genoa - 18m.
Favilli to Genoa - 7m.
Benatia to Al-Duhail - 8m.
Audero to Sampdoria - 20m.
That's half of the CR7 transfer fee already recouped. Brilliant Business.
Со Џенова имаа договорено 20 милиони за некој бек нивни, откако објавија дека Стураро е откупен договорената цената за бекот стана 30м.Доста сомнителни се трансферите со Џенова и Самдорија, бог ти знае што прават, не е важно, битно Јувентус си инкасира ќеш и со тоа се штити од ффп, сосема ги оправдувам, нашите кога не знаат така да си ја направат кој им е крив...
Само знам дека со ваквото заобиколување, сигурно Самдорија и Џенова не се толку глупи да 'лупаат' толку пари, туку Јуве им ја има преплатено оваа услуга по некои други патишта и на друг начин
Се работи за дефанзивец за кој плативме 20м во исти ден кога тие го откупија Аудеро за 20м.[DOUBLEPOST=1549642683][/DOUBLEPOST]Former Juventus defender Medhi Benatia claims he moved to Qatar because of his children. “I want them to grow up in an Islamic environment.”Со Џенова имаа договорено 20 милиони за некој бек нивни, откако објавија дека Стураро е откупен договорената цената за бекот стана 30м.![]()
Former Juventus defender Medhi Benatia claims he moved to Qatar because of his children. “I want them to grow up in an Islamic environment.”
![]()