Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ne povrzuvaat so James :tapp:
Pri Ronaldo,Dybala,Berna i Costa,Cuadrado e vishok ne pa uste James da go nosat.Neznam samo kade planiraat mesto da mu najdat vo tim koga e ista pozicija so Dybala i Berna.Inaku zosto ne zagrizaat po Isco samo oni si znaat.Kako bi ni legnal vo sredinava takov igrac...

Juventus have sold players worth €53m during the previous January window:

Sturaro to Genoa - 18m.
Favilli to Genoa - 7m.
Benatia to Al-Duhail - 8m.
Audero to Sampdoria - 20m.

That's half of the CR7 transfer fee already recouped. Brilliant Business.

Juventus have sold players worth €53m during the previous January window:

Sturaro to Genoa - 18m.
Favilli to Genoa - 7m.
Benatia to Al-Duhail - 8m.
Audero to Sampdoria - 20m.

That's half of the CR7 transfer fee already recouped. Brilliant Business.

Доста сомнителни се трансферите со Џенова и Самдорија, бог ти знае што прават, не е важно, битно Јувентус си инкасира ќеш и со тоа се штити од ффп, сосема ги оправдувам, нашите кога не знаат така да си ја направат кој им е крив...

Само знам дека со ваквото заобиколување, сигурно Самдорија и Џенова не се толку глупи да 'лупаат' толку пари, туку Јуве им ја има преплатено оваа услуга по некои други патишта и на друг начин

Доста сомнителни се трансферите со Џенова и Самдорија, бог ти знае што прават, не е важно, битно Јувентус си инкасира ќеш и со тоа се штити од ффп, сосема ги оправдувам, нашите кога не знаат така да си ја направат кој им е крив...

Само знам дека со ваквото заобиколување, сигурно Самдорија и Џенова не се толку глупи да 'лупаат' толку пари, туку Јуве им ја има преплатено оваа услуга по некои други патишта и на друг начин
Со Џенова имаа договорено 20 милиони за некој бек нивни, откако објавија дека Стураро е откупен договорената цената за бекот стана 30м. :D

Со Џенова имаа договорено 20 милиони за некој бек нивни, откако објавија дека Стураро е откупен договорената цената за бекот стана 30м. :D
Се работи за дефанзивец за кој плативме 20м во исти ден кога тие го откупија Аудеро за 20м.[DOUBLEPOST=1549642683][/DOUBLEPOST]Former Juventus defender Medhi Benatia claims he moved to Qatar because of his children. “I want them to grow up in an Islamic environment.”

:facepalm:[DOUBLEPOST=1549648945][/DOUBLEPOST]Before the start of yesterday's training, Allegri call to Dybala to clear up the 'escape' in to the locker room last Saturday. The Argentine has apologized to the staff and the rest of the team. (Tuttosport)

Последно уредено:
Former Juventus defender Medhi Benatia claims he moved to Qatar because of his children. “I want them to grow up in an Islamic environment.”

:facepalm:

BelatedGlumIlsamochadegu-max-1mb.gif

За денес: Шчезни, Шиљо, Касерес, Руга, Сандро, Пјаниќ, :popce:, Матуиди, Бернардески, Педерот и Манџукиќ

Ќе се прими гол овде што се се промаши :tapp:, го чекам денот кога Кедира ќе го напушти Јувентус :)

Рутина некако досаден меч....Кедира е преопасен во шестнаесетникот..

Рутински меч овие Сасуоло против нас не играат, а да се милан или интер душата им ја вадат бел ден неможат да видат со години.
Роналдо класа играч страшна работа :cuc: сега уште во ЛШ како во Реал да изгази од втор дел од сезона и тогаш имаме добри шанси за освојување на истата. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom