Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
[DOUBLEPOST=1535209949][/DOUBLEPOST]Juventus XI: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo

Последно уредено:
Им ебам матер, ги има на еден форум сите Арени ХД освен таа каде ја дават Јуве... курац... ке гледам сега со Германски и Руски компентатори... курац...

Им ебам матер, ги има на еден форум сите Арени ХД освен таа каде ја дават Јуве... курац... ке гледам сега со Германски и Руски компентатори... курац...
http://ripple.is/live/espn3.php[DOUBLEPOST=1535214752][/DOUBLEPOST]ПЈАНКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Последно уредено:
Неверојатно колку е опасен Кедира во противничкиот шестнаесетник а на др дел од теренот не постој.

Пјанкеее:ljubove:

Мн отсечен нападот некако. Роналдо и Манџукич да си ги сменат местата ма да Манџата игра лево за да покрие назад.
Џан мора да влези за Кедира.

Матуиди искина

Кедира да не игра, и у напад тројца од кои двајца се Роналдо и Коста.. толку сакам за сеа

Матуиди е во одлична форма најдобар во првото. Роналдо е исфрустриран од Кансело и Бернардески не го следат кога се уфрла не му ги следат движењата уопште. Ни треба еден од Дибала/Коста.

Греота е со такви играчи ваков фудбал да играме. Виси голот за Лацио. При крај ми е трпението со Алегри.

Овој Алегри е една од најголемите пички во денешниов фудбал. Ти да се одлучиш да играш дефанзивно и претпазливо со екипа три пати послаба од тебе, нема ништо друго да се каже освен дека си пичкетина тешка. Јас се кладам дека Јуве да игра ко да е 0-0 на овие уште 2 -3 гола ќе им даде ама тоа е со Алегри пичката на клупа.

Абе како го ваѓа Пјаниќ бе Алегри идиоте, Кедира ке игра вечно .. поголеми са шансете Роналдо да излзезе него Кедира мајке ми

Разбирам со Реал и Барса да тактизираш. Ама у Серија А едноставно имаш убедливо најквалитетна екипа со класи над останатите. Едноставно тргаш максимално дрско и ја мелеш боранијата без респект.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom