Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
DiowhKcXcAEPb4A.jpg

Ako si otide alexandro ke trgnat po marcelo... ali ovoj alex od koa potpisa kiki se predomisluva..
не ми е јасно зошто само поради него сака да си замине? како и да е... ако остане, океј ќе биде, океј играч е, ако си замине, ќе тргнеме по океј замена, така да... до некаде сеедно.

Каков Марсело какви бакрачи, ако си оди Сандро на негово место ќе играат Дармијан и Спинацола.

Chelsea want Rugani and Caldara but Juventus don't want to sell. [Sky]

Porto has rejected an offer of €30m from Juventus for Alex Telles. (Uol)

Rugani, Caldara & Pjanic are not in the market. Higuain is for sale. Chelsea & Sarri are interested in the four players. (Sky)

Pep Guardiola called Miralem Pjanic to inform him of the seriousness of Man City's interest in the player. Man City are planning to offer 100m to Juventus & 8m/year to the player. However, Max Allegri has informed Juventus that they should hold on to Pjanic at all costs. #GdS

а-у, нека го дадат некаде во англија. :D или сепак нека има конкуренција :)

PSZ go saka bonuci, a Roma go zema Olsen. :D

rip roma

Агентот на Пјанич, Рамадани, притискал за трансфер.

Нормално за повеќе пари и за него и за Пјанич, некој му има ветено голема провизија.

Пробуваат да направат лецитација измеѓу клубови како Сити, Псж, Челзи.

Ако Пјанич сам побарал да си оди од Јуве ќе го пуштеле, сега треба да му го продолжат и договорот и се ова можеби е ради тоа.

Иначе според мене не е незаменлив, лани средината преку цела година ни беше потоп, не се сеќавам ниту на една утакмица каде што тој ја издоминирал, ако можеме да земеме 100тка за него нека го дадат слободно.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom