Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Only formalities are missing before Cristiano Ronaldo signs for Juventus reports Sky Italia. He is on vacation right now and a plane is waiting for him. Juve waiting for Jorge Mendes to bring the documents of Ronaldo’s release clause. [SKY]

Marotta and Paratici are receiving positive signals from Jorge Mendes this morning, Jorge is working on the final details with Real Madrid. Juve will pay €100m (€120m including taxes). Real understood that Cristiano wants to leave. [SKY][DOUBLEPOST=1530917455][/DOUBLEPOST]- The formalities Di Marzio is talking about have to be sorted out by tomorrow at 12PM.
- Then Ronaldo has to leave Greece and fly to Turin and be ready for the presentation at 5 or 7 PM.
- Juventus have to organize the presentation ceremony.
- Fans have to fill in the Stadium.

Real Madrid has offered Ronaldo a farewell ceremony but he has rejected it. [ElBernabeu]

Последно уредено:
20180707_080500.png

Ако Мендеш ја заврши документацијата, денес би требало да слета во Торино.

Loading...

kobewaitingTW.gif

И овој у Грчка почна да иде...после 3 евра лежалка ебате беља.

Реал бара од Роналдо сам да кажува пред сите фанови, зошто бара да си оди од Реал Мадрид и да оди во Jувентус. Тоа пише во Марка и Ас. Ако тоа е така во близко време моге и да не го видите Роналдо. Нали беше кажувал Кристиано, дека ке зборел за тоа. Сега нека зборува пред сите фанови.

Последно уредено:
Реал бара од Роналдо сам да кажува пред сите фанови, зошто бара да си оди од Реал Мадрид и да оди во Jувентус. Тоа пише во Марка и Ас. Ако тоа е така во близко време моге и да не го видите Роналдо. Нали беше кажувал Кристиано, дека ке зборел за тоа. Сега нека зборува пред сите фанови.

Дечко се е договорено, останата е само документацијата да ја досреди Мендеш... чим се готови папирите, Јувентус му плаќа 100 милиони на Реал, а Роналдо ќе е веќе во Торино. Ден, два, три плус ништо не мења, Роналдо сака да оди од Реал, Ањели го чека во Торино, Перез се насочува кон Нејмаровци и Кејновци, просто како грав.

Сега ради едно објаснување ќе дреме Роналдо во Мадрид и ќе го кочи трансферот во Јувентус, мдаааааа...дај ти се молам :icon_lol:

Дечко се е договорено, останата е само документацијата да ја досреди Мендеш... чим се готови папирите, Јувентус му плаќа 100 милиони на Реал, а Роналдо ќе е веќе во Торино. Ден, два, три плус ништо не мења, Роналдо сака да оди од Реал, Ањели го чека во Торино, Перез се насочува кон Нејмаровци и Кејновци, просто како грав.

Сега ради едно објаснување ќе дреме Роналдо во Мадрид и ќе го кочи трансферот во Јувентус, мдаааааа...дај ти се молам :icon_lol:
Ти го договори Роналдо со Перес па знаеш, дека било сите веке готово !? :) :):) Като зборува, дека ке обеснува, ке обеснува. Како Зидан обесни и Роналдо ке збори за тоа што каза след финалето. Инак сите ке знаеме дека оди во Jувентус за пари. Нека оди. Нема лошо. Али тои винаги ке биде легенда на Реал и
требва да кажува тоа което сакаше да кажува след финалето и ке покаже дека не почитува фановите на Реал, ако не обесни, а одмара во Грчка и чека сите да станува со Мендес. Според Ас и Марка кои се близки до Мадрид тоа е условие на Перес и така требва да биде. Пари, даноци и власт, обида ...

Последно уредено:
Ти го договори Роналдо со Перес па знаеш, дека било сите веке готово !? :) :):) Като зборува, дека ке обеснува, ке обеснува. Како Зидан обесни и Роналдо ке збори за тоа што каза след финалето. Инак сите ке знаеме дека оди во Jувентус за пари. Нека оди. Нема лошо. Али тои винаги ке биде легенда на Реал и
требва да кажува тоа което сакаше да кажува след финалето и ке покаже дека не почитува фановите на Реал, ако не обесни, а одмара во Грчка и чека сите да станува со Мендес. Според Ас и Марка кои се близки до Мадрид тоа е условие на Перес и така требва да биде. Пари, даноци и власт, обида ...

Многу си butthurt брат, ќе ви го земеме Роналдо сеа лелее крај на светот, Ширеа не се договорил, ама очигледно имаш акции во Реал, и знаеш што се случува од внатре. Па кажи до кај е работава, ќе ја биде ли?

Многу си butthurt брат, ќе ви го земеме Роналдо сеа лелее крај на светот, Ширеа не се договорил, ама очигледно имаш акции во Реал, и знаеш што се случува од внатре. Па кажи до кај е работава, ќе ја биде ли?
Вземете го, али ние не сме должни да ви го подаруваме без ништо. Пишувала сум, дека тоа е инфо. од Марка и Ас. Па като зборува Кристиано баш след финалето, дека ке говори, ке сакаме да говори. Пишуваше се и дека ке го претставувате денес, али до сега нема ништо.

Вземете го, али ние не сме должни да ви го подаруваме без ништо. Пишувала сум, дека тоа е инфо. од Марка и Ас. Па като зборува Кристиано баш след финалето, дека ке говори, ке сакаме да говори. Пишуваше се и дека ке го претставувате денес, али до сега нема ништо.

Не го подаруваш ти, нити ние на форумов имаме пари за Роналдо, така да тоа е работа на клубовите. Ако чичо Перез сака, може да скапе Роналдо на клупа, а може и да ни го даде за 100 мил, може и ич.. све е можно, така да седи си раат ти не се тревожи толку, ептен си напнат деновиве

Вземете го, али ние не сме должни да ви го подаруваме без ништо.

100 милиони е сумата, не е без пари

Пишуваше се и дека ке го претставувате денес, али до сега нема ништо.

Тоа ништо не значи, може да задоцни 1, 2, 3 дена трансферот, ништо страшно.

Не го подаруваш ти, нити ние на форумов имаме пари за Роналдо, така да тоа е работа на клубовите. Ако чичо Перез сака, може да скапе Роналдо на клупа, а може и да ни го даде за 100 мил, може и ич.. све е можно, така да седи си раат ти не се тревожи толку, ептен си напнат деновиве
100 милиони за Роналдо са подарок, али друго исках да кажувам. Информациата од шпанската преса е дека Перес има едно условие и то е Роналдо да зборува и след тоа ке го пуштил. Тоа не е мое условие.[DOUBLEPOST=1530957144][/DOUBLEPOST]
100 милиони е сумата, не е без пари

Тоа ништо не значи, може да задоцни 1, 2, 3 дена трансферот, ништо страшно.
100 милиони за Роналдо е подарок, али според шпанската преса е можно след 15 jуни цената да е качувана на 150 млн. На вас само акциите ви скокнаха со 160 млн. за 3 дена. Па не ми е толку до тоа, дека Роналдо ке напушти, али ми е до тоа како сака да напушти и што ке получи Реал во замена.

Последно уредено:
A taka kazi dee.. hubavo blgarsko momiche.. na kolko godini si, imash li si gadze..as obicam Blgarkite... pisi mi na privatno da si prikazvame malko de...she dojdem na bira i kebapceta ak ne si na daleko... [emoji8]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Па на колко и да сум веке си закаснел за мене. :) Сега сериозно. Спамиш темава.

Не шити дезинформации, го има дресот на Квадрадо на јувесторе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom