Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе да му ебам пеналите. 2/5 сме во лигата и 1/2 во ЛШ. Во купот Пјаниќ даде.

Не ми е јасно мене зошто 8 пенали ни ги имаат изведено 3 различни играчи. Абе се знае еден е главен шутер и еден заменик. Игуаин реално не заслужува да биде ни заменик. Дибала откако ги промаши двата пенали мислиш заборави како се прави тоа. Како да заборавија дека претходно од 15тина пенали еден промаши се на се. Мене јасно ми е дека го погодија промашените пенали против Аталанта и Лацио ама помина многу време од тогаш ебати. Мора да се врати пак во ритам срамота е така да не реализираме вакви шанси ќе си кршиме глава после што и како.

Ако не им иде на Игуаин и Дибала стај некој друг да пуца пенали,пример Пјанич или некој друг.

Имаат по два промашени пенали мислам,сладоледот ќе даеше бар еден.

Покрај Калдара и Спинацола, од Аталанта најверојатно ќе го земеме и Кристанте. Алегри деновиве го испофали по медиумиве, практично истата копи-пејст ситуација кога сакаше да го доведи Де Шиљо од Милан... величење на играчот до небо.
Цената ќе е околу 25 милиони, а утре ќе видиме дали Марота ќе направи некој бош муабет со челниците на Аталанта.

Sezonava vekje pomina a ja seuste ne znam kako izglea tipacov..ebate povredite[DOUBLEPOST=1520983088][/DOUBLEPOST]Nego, dajte nam sevilja da se malo igramo

Би требало раководството на лето да им понуди на Јунајтед 35 милки за Погба, или 20 мил.+ Кедира. Али под услов да се нафати да игра за плата ко што зимаше у Јуве последната сезона. :P

Коста е играчиште... Какво засилување добивме од Баерн.... Тимов делува како да е во форма барем досега.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Коста си е погоден ептен.. Солидни сме мада со 433 мислам сме најбоље

Коста е играчиште... Какво засилување добивме од Баерн.... Тимов делува како да е во форма барем досега.

Ако не е Коста цел тим ни е Фиат Пунто.

Ако не е Коста цел тим ни е Фиат Пунто.
Мн полесно му е на Дибала за игра со Коста ами плус Берна..... Иначе Берна ќе се врател за некоја недела а за Куадрадо е завршена сезоната најверојатно.

Дибала и Игуаин одчично се уиграни. Имаше на Bleacher анализа со Тотенхем, Асамоа играше на позицијата на Манџукич со исти инструкции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom