Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.880
- Поени од реакции
- 89.743
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе лета изгледа Асамоа, со среќа нека му е во понатамошната кариера, фала ти за се.
Пинг @Viksa.LAL
Прегледај го приврзокот 175610
Знаете каква ни е политиката на клубот, ама сакате верувајте сакате не верувајте јас апсолутно 100% ги подржувам.. Знаат и они добро кои играчи играат со срце за клубот, а кои за пари.. Реално секогаш повеќе ги ценам тие што играат за клубот со срце.. Штета што се' помалку има такви играчи, но и јас да сум како управата би ги пуштал тие „незадоволните“.. Ама нека им е алал на тие таквите, бидејќи се гледа какви дно луѓе се, бидејќи клубот застанал позади нив кога им било најтешко и семејни потешкотии (Бони) за они да плукаат по клубот (курчење на тренерот и во соблекувалната и покажување дисреспект, затоа и го оставија на магарешко столче не ми текнува баш дали беше против Порто или друг натпревар).. Никој не е поголем од клубот, ниту пак од тренерот.. Таа хиерархија на почитување, клуб па тренер па соиграчи мора да се почитува.. Пред се', сите сме луѓе, а на таквите „ѕвезди“ што се курчат и јас би им покажал излезна врата и чао пријатно не се враќај..Ќе легне ко 10-че со кромид.Има 2-3(минимум) сезони да ровари ко коњ.Плус знае да повлече и да пушти пас.Од аспект на купување на играчи немам за замерки за управата,увек го земаат најдоброто од тоа што е достапно во моментот не се глупи.Уште да научеа да задржат клучен играч во клубот кај ќе ни беше крајот.
Смири се се`уште го немате земено ѓуптинот, повикан е за денешниот натпревар. Имај малку надеж за Крос.Земаме 30 годишен ѓуптин од Франција...
Мрш у пичку матер
Смири се се`уште го немате земено ѓуптинот, повикан е за денешниот натпревар. Имај малку надеж за Крос.![]()
Juventus XI: Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; HiguainЌе победите бе Јубенташи?..состав ова она...ќе игра онај гремлинот Дибала?
Нема да тепаат.Ќе победите бе Јубенташи?..состав ова она...ќе игра онај гремлинот Дибала?