Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Животна желба на Бонучи била да игра на градски во Скопје.
Рафиња и Гомес ви се у игра. Настрана трансферот на Дибала, еден од овие може да земете со добра понуда, повеќе шанси имате за Рафиња.Што правиме со среден ред и десен бек? Има ли некои конкретни имиња или ќе се шлепаме така до крајот на периодот.
Имаше шпекулации за Кансело али и тие стивнаа.За среден ред ваљда чекаат да го продадат Лемина или Ринкон,па да купат.Не ми се свиѓа ова што си тече времево,а и фалат уште два-тројца играчи на клучни позиции.Што правиме со среден ред и десен бек? Има ли некои конкретни имиња или ќе се шлепаме така до крајот на периодот.
За среден ред ваљда чекаат да го продадат Лемина или Ринкон,па да купат.
Па Марота им нуди 18 милиони + Лемина за Кансело, ама и овие од Валенсија знаат што ѓубре е циганов па неќат ни да чујат за трансфер. Ептен ми е мака кога ќе прибериме вакво ѓубре од типот на Лемина,Ринкон, Асамоа па потоа со крст и кандило неможеш да ги избркаш... Златен Падоин, душа ми плаче за тој човек колку и да беше ограничен, беше прав професионалец и знаеше кога да го напушти тимот без збор
Зошто бе така пишувате за Ринкон, па нели беше генерал, Видал за сиромашни, новиот Давидс?![]()
Зошто бе така пишувате за Ринкон, па нели беше генерал, Видал за сиромашни, новиот Давидс?![]()