Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто мислам дека на форумот треба да се врати правилото (чинам имам прочитано во некоја тема дека постоело) во фан клубовите да коментираат исклучиво фановите на тимот за кој е наменет.
Воопшто не мислам на навреди или курчење тука воопшто на дискусијата. Има еден тон други теми каде што сите може да прават муабет за било кој тим, во фан клубот мене ми стои дека треба од аспект на фановите да се дебатира работата како најзаинтересирани да кажам за било која ситуација.Се што е навреда или курчење слободно пријавете го и ќе го решам.
Sportmerdaset - Caldara on his way to Juve
Да ама ете Орсолини ојде на позајмица кај нив, останавме без Бонучи. Ругани ако игра прва ни треба замена и за него со оглед Бенатиа колку е стаклен.Овие Спортмедиасет мислам дека ич не се релевантни, Јуве и Аталанта склучија договор дека ќе остане кај нив уште една година... А младичот искина на ЕП заедно со Ругани![]()
Затоа што отиде во ривал,на никој не му е по ќеиф како што можеш да прочиташ во фан клубов.Муабетот беше за играта и резултатите на Јуве без клучните играчи што ги набројав погоре.Реално неочекувано добро играше Јуве и во Серија А и во ЛШ,со оглед на сценаријата што се правеа кога отидоа Тевез,Пирло,Видал,Погба.Ако гледаме така кога си отидоа првиве тројца пред две години Рома по мене имаше на хартија и подобар состав од Милан сега,во некои сегменти и од Јуве.Имаше средина со Нанголан,Пјаниќ,Стротман,ДДР тука беше и Џеко и ги имаше сите предиспозиции да освои пред Јуве кој имаше скоро нов тим,остана само Погба од горенаведените.Па пак на крај Јуве дури и неочекувано по лошиот старт убедливо ја освои титулата.Да само што овој пат заситулавте дикретен конкурент. Ајде помнинувавте полесно и без тевез, погба, пирло ама никогаш во тие трансфер периоди конкурент во италија не се засилил толку колку Милан. Што не викам дека одма милан титула ќе освои ама со вакви трансфери ќе биде многу блиску. Да и без тие играчи стигате во европа до завршница ама што ви се случува таму свесен си и сам. Баш поради не носење на адекватни замени за тие играчи.
Тоа е се најдобро на Лео се надевам титула нема да освои, фала му за се ми беше еден од омилените играчи најискрено. Не ме нервира најмногу тоа што не напушти туку сумата за која не напушти али ајде тоа е....[DOUBLEPOST=1500037222][/DOUBLEPOST]Гласини денешни досегаНека греши детето, и онака има добра цура за кхм...
![]()
Го договоривте ДонарумаБар не го дадовме во конкурент за ЛШ40 мил Бони смешки...Ако го договориле донарума следна година ок иначе дно од трансвер.
Инаку бидејки ке играме со 4 позади таман се Келини и Варза и Бенатија и Ругани за ротација.Само јак десен бек средина и крило и фураме.Евентуално и Ибра ако не дое Шик![]()