Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Му реков сама и без мене да не шета :uzi:

Не го куди девојчето, еве си одма до нејзе...само не ти е таа крива што си фрлил око на стариот и брадосаниот

18519921_1602299813176011_8061049236854301415_n.png

Morat uste edno, 7 po red da gi napravat.

Jувентус на својата официјална страна објави дека комплетно е одкупен договорот на Хуан Квадрадо ! според мене сосема очекувано! Сакам само да честитам дупла круна па за 2 недели и тројна ке биде тешко против Реал според мене тие се во поголема психолосшка војна затоа што се фаворити на хартија и тоа што никој не успеал од 88 89(( тоа последно на милан му успеа) да одбрани никој 2 пати со ред мислам дека годинава имаме огромни шанси да славиме триплете.

Годинава досега - Куадрадо 20м, Бенатиа 17м, Калдара 15-10м, Бентанкур 10.5м, Орсолини 6м

:eek:

Се збори дека Алегри по завршување на сезонава ќе си иде...

Марота со тренфериве пропо , зашто бе матори бенатиа , после Алегри ке си иде па , ке си иде нормално , имавме срека што немавме посериосни по вреди , пичкати матер , а до краи и ако нема многу да нема по вреди треба сега пошто кур , фул состав за у финале , Кедире ке игра ли ?

“Real’s directors are afraid of Juve,” Capello insisted in an interview with Fox Sports.

“They asked me why [Max] Allegri’s defence never concedes goals. I told them it will be a balanced final, maybe Real will have an advantage due to the value of their attack.[DOUBLEPOST=1495581311][/DOUBLEPOST]Ди Мариа ни бил приоритет за лево крило :)

Последно уредено:
According to La Stampa
Juventus have €128m to pay in the next transfer session. Schick will sign for Juventus.
Juventus will offer €25m to sign Douglas Costa. Juve are also following Bernardeschi & Renato Sanches.
Juventus have an agreement with Keita (€2.5m/yr) & they're willing to sign De Sciglio.

Шик поќе го сакам јас. Санчез е запнат во Баерн :)
Шик мислам дека веќе е завршена работа, ама он мислам ако игра крило треба да е десно.

Чим запнал за Баерн толку на 3 Јуни ќе му дадеме почесен медал (шампионски) на него, Видал и Погба циганот.

Шик мислам дека веќе е завршена работа, ама он мислам ако игра крило треба да е десно.

Чим запнал за Баерн толку на 3 Јуни ќе му дадеме почесен медал (шампионски) на него, Видал и Погба циганот.
Шик ме потсеќа на Мората ама мислам дека ќе биди далеку подобар играч во секој аспект и технички подобар дали кај нас ќе заврши или било као детето ќе биди играчина.

Санчез од Баерн сакам да го земиме кога сме притискале за него а за крило мн сакам Ди Мариа да го земиме. Сме имале неверојатно голем буџет.

Аууу грешка сум разбрал (не сум се изразил добро) - јас сум за Алексис Санчез.
се разбравме убо тој Санчез сака во Баерн а ние сакаме од Баерн да го донесиме Санчез средњакот.[DOUBLEPOST=1495675182][/DOUBLEPOST]Mario Mandzukic's agent is in Vinovo to discuss a contract extension with Juventus. (Sky) :cuc:

1000 #Juve fans travel to #Cardiff by bus on a 50 hour journey

-> #Schick [only] wants #Juve. -> #Roma's attempt to stop him from going to Juve, was pointless [GdS]

Juve will close Schick after #Cardiff, #Marotta will pay €25m to #Samp

Juventus has started their contacts with Bayern for Renato Sanches. The Bundesliga Champions could let the player go on loan. (Pedulla)

Juventus also had contacts for Douglas Costa. (Pedulla)

#Juve, yes to Douglas #Costa

Pogba: "I'll be happy if Juventus win the CL - I wish them luck in the final. I've been following them, they had a great season. Ciao Gigi!"

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom