Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.710
- Поени од реакции
- 88.759
Не го куди девојчето, еве си одма до нејзе...само не ти е таа крива што си фрлил око на стариот и брадосаниотМу реков сама и без мене да не шета![]()

Не го куди девојчето, еве си одма до нејзе...само не ти е таа крива што си фрлил око на стариот и брадосаниотМу реков сама и без мене да не шета![]()
Шик поќе го сакам јас. Санчез е запнат во БаернSanchez or GTFO!
Шик мислам дека веќе е завршена работа, ама он мислам ако игра крило треба да е десно.Шик поќе го сакам јас. Санчез е запнат во Баерн![]()
Шик ме потсеќа на Мората ама мислам дека ќе биди далеку подобар играч во секој аспект и технички подобар дали кај нас ќе заврши или било као детето ќе биди играчина.Шик мислам дека веќе е завршена работа, ама он мислам ако игра крило треба да е десно.
Чим запнал за Баерн толку на 3 Јуни ќе му дадеме почесен медал (шампионски) на него, Видал и Погба циганот.
Аууу грешка сум разбрал (не сум се изразил добро) - јас сум за Алексис Санчез.Санчез од Баерн сакам да го земиме
се разбравме убо тој Санчез сака во Баерн а ние сакаме од Баерн да го донесиме Санчез средњакот.[DOUBLEPOST=1495675182][/DOUBLEPOST]Mario Mandzukic's agent is in Vinovo to discuss a contract extension with Juventus. (Sky)Аууу грешка сум разбрал (не сум се изразил добро) - јас сум за Алексис Санчез.