Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти ставам лајк бидејќи бла бла бла бла бла бла бла блабла бла бла бла бла бла бла бла

Мрш таму... И немој повеќе да ме прашуваш на фб за компјутери, и што е тоа хедер и футер :kuracc:

Paulo Dybala due to be out longer than initially expected with the thigh injury sustained in Juventus’ 1-0 defeat to Milan on Sunday.

Early indications suggested that the midfielder would be out for 10-15 days, but today’s Corriere dello Sport has reported that the layoff could be a little longer than first thought.

La Joya will miss important forthcoming matches for the Bianconeri including ties with Sampdoria, Napoli, their Champions League group stage clash with Lyon and the following Serie A fixture against Chievo.

He also looks likely to miss out on Argentina’s World Cup qualifying matches against Brazil and Colombia during the international break, but tests due this week will give a clearer indication of the situation.

Дај бе остајте го Погба на рает, чоекот кај анс играше одлично и очигледно многу зависи од партнерите во средниот ред, даде многу битни голови и имаше одлични партии и ни донесе радости и поени. Тоа што му се случува во Манчестер можда е карма на педерското напуштање (ако можи така да се наречи) али ете и славата го потчукнала во глата. Во хотелот/зградата каде што седел се жалеле соседите нон стоп за музика и секс (мн гласни биле :D ) и тоа до 5 наутро на ден на утакмица и тренинг. Неможам лош збор да кажам спрема ете на пр на Видал пошто уште немам некоја изјава потценувачка и навредлива ко неговата прочитано, додуша малце ме подизнервира во првото интервју кога малце потценувачки беше кон Јувентус иако само еден медиум пренесе така (Англиски) другите не.

Кога кажував дека последниве два трансфер рока место да напредуваме ние одиме чекор назад некои јуве-курировци мајки ми ебеа.Да се крстиме дека од ова што го гледаме сега не може полошо и дека ќе успеат швалерџијата и трансфер-гуруто да донесат бар еден асален везњак у Јануар колку бар Серија А да ја освоиме.

Кога кажував дека последниве два трансфер рока место да напредуваме ние одиме чекор назад некои јуве-курировци мајки ми ебеа.Да се крстиме дека од ова што го гледаме сега не може полошо и дека ќе успеат швалерџијата и трансфер-гуруто да донесат бар еден асален везњак у Јануар колку бар Серија А да ја освоиме.
Лани до истово коло имавме некој си 11 бодови, ако не и помалку пријателе! Значи играва до сега не е репер, дека нема да напредуваме во наредиве кола! Пошто лани сите знајме како почнавме, а како завршивме! И лани имавме 2 порази во дерби утакмиците од почетокот, па на крајот со 9 бода разлика завршивме!

Лани до истово коло имавме некој си 11 бодови, ако не и помалку пријателе! Значи играва до сега не е репер, дека нема да напредуваме во наредиве кола! Пошто лани сите знајме како почнавме, а како завршивме! И лани имавме 2 порази во дерби утакмиците од почетокот, па на крајот со 9 бода разлика завршивме!
Па ланскиот почеток беше срамен, зошто го земаш за репер?

Тим кој започна како главен фаворит за титулата започна како тим од долниот дел на табелата. Ме нервира тоа што ланската сезона се третира како некое си чудо, wow демек којзнае што направивме. Проекцијата беше Скудето и тоа се освои, за фактот што имавме лош старт не е никако позитивен.

1.01 беше коефициентот дека Апидрон ќе пише после постот за Игуаин... :icon_mrgr:
Истово го прочитав уште моментот кога излезе на фб, можев и ја да го пишам тука ама си стојам на зборот дека не ме интересира што ќе направи во Серија А (иако се надевам дека ќе даде барем пола од тие лани).

Кавани има 9 голова , у лига , и 4 у ЛШ
Игухаин 6 у , лига и , 1 у ЛШ

ама битно има клипче , од 1 минута компилација со промашувања на Кавани хе хе х

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom