Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Лемина себичен, Квардадо себичен, Игуаин себичен... Ебате тимот ебате...[DOUBLEPOST=1475410450][/DOUBLEPOST]Пјаца исто себичен..

Последно уредено:
Лемина себичен, Квардадо себичен, Игуаин себичен... Ебате тимот ебате...[DOUBLEPOST=1475410450][/DOUBLEPOST]Пјаца исто себичен..
На завршена утакмица сите ќе бидат себични нормално е, пособено Пјаца сака да се покажи како само дрибла алал да му е.

За денес шо да речам не знам рутински искрено дел од утакмицата го преспав. Игуаин само нека продолжи вака да ме демантира најсреќен ќе бидам, Дибала денес играше поблиску до него и тоа ми се бендисва.

Конечно се врати и Стураро, фалеше енергијата негова на средината, наводно лани цела сезона играл со скршено стапало па ај да видиме како ќе се покажи оваа.

Не сум задоволен од Игуаин денес, батали тоа што даде два гола. Реков дека не ми треба за статистика во Јуве, од него очекувам кога е 0-0 да го отвори натпреварот за што имаше одлична шанса и не успеа. После голови за 2-0, 3-0 на мртви тимови воопшто не ми значат.

Инаку најдобар играч во тековната сезона засега Алекс Сандро. Дечково си гази апсолутно, он е пола заслужен за првиот гол со кој го отворивме мечот. Многу едноставно игра, ќе ја земе топката, ќе го помине противникот и ќе уфрли опасно во шеснаесетникот. Алал му вера.

Beppe Marotta denied Juventus will attempt to sign Marcelo Brozovic or Alvaro Morata. “There’s nothing concrete.”

The director general spoke to Mediaset Premium ahead of today’s Serie A match with Empoli.

“Empoli have nothing to lose and today will be extra motivated, but we know our destiny depends solely on our own performance,” said Marotta.

Tuttosport’s front page today suggests Juve will try to bring Morata back, as he is struggling for playing time at Real Madrid.

“We remember him with affection and are still very fond of him, but at the moment there is nothing concrete.”

How about Inter midfielder Brozovic, who was a known target over the summer and has since been dropped by the Nerazzurri?

“He is an Inter player and I expect they will hold on tight to him, so I really doubt it’s a move we could complete.”

With injuries piling up, does Marotta regret not signing Blaise Matuidi from Paris Saint-Germain?

“At times it is not possible to reach certain objectives, but if we don’t get them that isn’t a defeat. PSG decided not to sell, it’s not that we were lacking in experience for this deal.”[DOUBLEPOST=1475411205][/DOUBLEPOST]Патем Хернанес конечно прераснува во она што треба да биди - одлична замена за Маркизио пособено против вакви тимчиња[DOUBLEPOST=1475411401][/DOUBLEPOST]Aуу зицер љуфнал Игуаин аиии :tapp:

Хернанес изигра одлично. Мислам дека имаше само една грешка и то во прво полувреме, ко проба да солира измеѓу двајца. Се на се одлично игра изминативе утакмици.
Игуаин постигнувал гол на секои 66 минути, а воедно го постигна и 6иот гол во Серија А! Ѓаволска бројка :D :D

Не сум задоволен од Игуаин денес, батали тоа што даде два гола. Реков дека не ми треба за статистика во Јуве, од него очекувам кога е 0-0 да го отвори натпреварот за што имаше одлична шанса и не успеа. После голови за 2-0, 3-0 на мртви тимови воопшто не ми значат.

Инаку најдобар играч во тековната сезона засега Алекс Сандро. Дечково си гази апсолутно, он е пола заслужен за првиот гол со кој го отворивме мечот. Многу едноставно игра, ќе ја земе топката, ќе го помине противникот и ќе уфрли опасно во шеснаесетникот. Алал му вера.

Интересно мислење, освен со Сасуоло, не "отворил'' резултат.

Скоро сите му се втори по ред, после Дибала, ,Пјаниќ (Динамо Загреб), Кедира (со Фиорентина), Ругани (Каљари)...од друга страна имаше такви шанси за 1:0 со Севиља, за со Интер не ја ни сметам спрема минутажата која ја доби....
Сепак не е лошо 7 гола во 9 официјални, ама во 4 од нив без гол од кои дел беа со Лацио, дерби со Интер (17 мин.) и Севиља во ЛШ.Дали се доволни овие за давање оцена и тука е прашалник.
Како и да вртиш, статистиката имаш слобода ја обликуваш по потреба.
Без разлика, мислам ќе го видиме дебелиот за брзо со гол(ови) против посериозни екипи, доста беше тренинзи :)

А кога ги завршевме 1-0 нечинеше пошо немавме сугурност и моравме до крај да се тресиме.
Сеа ги решаваме во 5 минути и пак нечинит.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Не е битно шо влезе у седумдесет и некоја против Виола и ни донесе победа.Битно Кедира дал прв гол.Не дека е за величање по шака изиграни утакмици али па и вие влакно во јајце барате.

Никој не рече дека Игуаин не е добар, туку дека денес не сум задоволен од него. Едноставно шансата што ја имаше на 0-0 мораше да ја даде, за вакви мечеви е доведен.

Инаку генерално досега си е супер, игра одлично, се труди и реши директно меч против Фиорентина во првото коло, а исто така ги отвори Сасуоло за само неколку минути. Сакам да кажам дека денеска иако даде два гола сепак беше на пониско ниво во голем дел од натпреварот, поточно се додека не даде гол Дибала за 1-0. После тоа паѓа притисокот и Емполи се толку слаб тим што реално прелесно е да се дотолчат.

Друг му беше муабетот на Мондо само грешно се изрази, ако сватив добро сака да кажи дека Игуаин мораше да ја погоди онаа и дека сака да види каде што Игуаин би го отворил резултатот (ова второто сакам и јас почесто да го гледам)

Малце ме пецка што сме доминантни ама со мака некако го валоризираме тоа, по мое заради 352.. да бевме денес од старт со 4 позади ја мислам уште во прво ќе беше 3 разлика. До првиот гол правеа и по некои глупости, а после лесно беше... Генерално може да се каже дека е добро, победуваме и засега тоа е најважно.

Игуаин и мене ме изнервира за зицерот(а убедливо најмногу денес ме изнервира Лемина што не му ја даде на Пјаца), али нема напаѓач што сите зицери ги дава.. заедно со Сандро се апсолутно најдобри играчи сезонава.

Ајде и Аталанта да издржи :свиркам:

Последно уредено од модератор:
Падо гази во Каљари :kafence:[DOUBLEPOST=1475420463][/DOUBLEPOST]Браво и за Аталанта, + 4 од Наполи :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom