A
apidrone
Гостин
На игнор те имаНеколку поста погоре ги имаш истиве формации со истите играчи напишано од мене... немора да се повторуваме по 100 пати
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На игнор те имаНеколку поста погоре ги имаш истиве формации со истите играчи напишано од мене... немора да се повторуваме по 100 пати
![]()
Битно Хернанес го има све да му ебамЈувентус поднесе листа на играчи за во ЛШ, Лихштајнер го нема во истата.
И ти по шеснаесет пати пишуваш едни исти работи па никој ништо не ти рекол досега...
![]()
Ама...Ова со Лихт е казна за тоа што се правеше курназ деновиве
Calciomercato claimed on Wednesday that Lichtsteiner was at loggerheads with Juve as the return of Juan Cuadrado theoretically pushed him down the right-side pecking order, but the Switzerland international made it clear leaving the Old Lady was never an option.
“Dear fans,” he began on his official Facebook page.
“I believe in facts rather than words. I live and breathe every game and every training session for the jersey that I wear and for the success of my team.
“That was never different and will never change! In this sense...FinoAllaFine!”
Ама...
![]()
Е сега тука настапува прашањето, зошто ова не го изјави вчера туку го изјавува денес?Ама...
![]()
неполни 24 часа од завршувањето на трансфер периодот одма покажа негодување така го толкувам јас ова што го зафркна тренерот на зенит го зафркна и тоа е тоа.Е сега тука настапува прашањето, зошто ова не го изјави вчера туку го изјавува денес?
Очекувано, веќе го сметам за играч на Јуве наредното лето нешто слично ко со Љоренте што беше, гледам многу коментари како Зенит го заебал Јуве, да изгубиш 22 милиони, да имаш играч кој нема да дава ни 10 посто од своите можности веќе тоа на сите им е јасно и одозгора да се курчиш незнам кој кого заебал тука, е за таквото курчење ќе имаме уште еден трансфер за 0 евра, таман Марота да си ја продолжи традицијата, секоја година мора по еденЕ сега тука настапува прашањето, зошто ова не го изјави вчера туку го изјавува денес?
Добро шефееНеколку поста погоре ги имаш истиве формации со истите играчи напишано од мене... немора да се повторуваме по 100 пати
![]()
Според мене, мислам дека е многу јасно зошто Лихт е изоставен, и зошто денеска се правдаше на фб со образложение како тој давал максимум за дресот, и како повеќе да му се верувало на делата а помалку на зборовите.Логичен избор за изоставување од списокот беше МАРКИЗИО
Па човекот уште оди со штеки а овие го пријавуваат за ЛШ. Мислам ајде да гледаме логички. Прогнозите беа дека ќе се врати некаде помеѓу Ноември и Декември ама и тогаш каков ќе биди е прашалник. Што значи многу веројатно нема да заигра во групите.
Лихтштајнер. Типот е еден од најзаслужните за 5 титули.
Изминатите неколку сезони бил екстра напорен кога се пазареле за договори. (Швајцарец)
Очигледно на Марота малку му има скиснато и овај за да покажи кој е кој го донесе факинг Дани Алвеш.
Лихтштајнер беше на трансфер список. Како читам имало интересни понуди од Дортмунд и остали али што се дешавало во управа само овие си знаат.
Енивеј, на се она што го има направено Лихт на терен верувам дека овие од управа имале дебела причина за да го изостават од списокот.