A
apidrone
Гостин
Меси НЕ ИГРАЛ КРИЛО НИКОГАШ ЗА БАРСЕЛОНА. Ваљда вака ќе прочиташ што сакам да кажам. Играње напред не е само центарфор и крило, има и други улоги. Веќе ти ги кажав кои се, скролај назад и прочитај. Барем тоа можевте од ФМ да го научите.А каде јас тоа напишав дека Меси не е корисен за Барса?
Зошто се служиш со извитоперување на реченици и подметнуваш работи кои ги немам напишано?! Секој си го искажува мислењето, но подметнување и шетање по тавани е сосема друга работа.
Еве и да ти нацртам. Тоа што играл Меси како крило, не значи дека и Дибала би бил еднакво добар како крило колку што е како втор напаѓач.И не ми е јасно, од каде ја ископа споредбава Меси со Дибала? И од каде Бејл не е крило? Да не е голман?
Ете кога веќе споредуваш играчи, мене Дибала повеќе ми личи во играта на Алекс, а Алекс се скара со Капело бидејќи овој го ставаше како крило, а Дел Пиеро сам посочи дека неговата послаба форма таа сезона, е поради неговата неприродна позиција.
Цел свет го споредува начинот на игра (не нивото) на Дибала и Меси, од каде ја ископав. Од бунарот шо го копав приватно со тетин ми. Нигде ја не сугерирав дека треба да се смени формацијата во 4-3-3, туку ти беше тој што тврдеше дека Дибала ќе биде флоп во истата, а јас ти кажав зошто мислам дека не е така.