Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозни сте бе ? Ич го неќам лајново Игуаин али човече Тевез беше 2 пати подебел ко дојде дајте ајде не заебавајте. Иначе конечно заврши сагава со Погба. Му посаквам се најубо на чоеков во кариерата и едно огромно фала за се. Единствена грижа ми е шо како фудбалер е заменлив, како маркетинг алатка и продажба на дресој е друг муабет....

Иначе и тој исто ко некој од Манчестеровците :D до вчера немаше да се враќа кај клуб шо го избркал поарно ќе се пензионирал :D Шала на страна 110м + 10м во бонуси + бонус на наредниот договор :)

мене не ми е јасно како можеш да купиш такво маторо говедо за , 94 мил

Каква зделка со Погба еј. Среќен сум џоа мене да ми ги дават парите. :D

Каков труп беше само у прва пола сезона лани бобобо... Едино добро од него иам видено само на Фудбал Менаџер. џд

Сериозни сте бе ? Ич го неќам лајново Игуаин али човече Тевез беше 2 пати подебел ко дојде дајте ајде не заебавајте. Иначе конечно заврши сагава со Погба. Му посаквам се најубо на чоеков во кариерата и едно огромно фала за се. Единствена грижа ми е шо како фудбалер е заменлив, како маркетинг алатка и продажба на дресој е друг муабет....

Иначе и тој исто ко некој од Манчестеровците :D до вчера немаше да се враќа кај клуб шо го избркал поарно ќе се пензионирал :D Шала на страна 110м + 10м во бонуси + бонус на наредниот договор :)

Тевез дојде 12м , ако сака и со преплет цреба нека дојде , ама не за 94 м ,

Тевез дојде 12м , ако сака и со преплет цреба нека дојде , ама не за 94 м ,
Целта на дебатата не е сумата туку килажата а таја се губи јас кажав немам проблем со лајното погоре дека е здебелен имам проблем дека љуфка многу барем љуфкаше.

Иначе

Well, it's funny but; Pjanic, Pjaca, Benatia, Alves & first Higuain payment = €100m... #MarottaNomics

.2-3 недели ќе му требаат стомахот да го симне.

Таман додека да почне Серија А :)

Инаку со пасевиве на Пјаниќ, Алвеш, Сандро и Дибала, Манџукиќ е едно 1000 пати поопасен во шеснаестерецот одколку минатата сезона. Не треба да си оди човекот, мора да се има џокер во права смисла на зборот од клупа... мислам дека Манџата ќе биде стартер на првите неколку натпревари во лигата, додека буцково ги симне тоа непотребните кила :)

Погба ојде у Манчестер... Фала ти за се, одлични натпревари имаше во Јувентус, и знаевме дека кога-тогаш ќе те дадеме, али сигурно никој не очекуваше да се вратиш од таму каде што не ти пружија шанса да се докажеш... јебига парите си го направија своето :vrtioci:Нека крши глава, со тие пари што ги земавме од него, ќе ја платиме диетата на Игуаин која сигурно ќе не кошта 90 милиони, крв му ебам негова триглицеридна.

CpQznQMVUAAqfHH.jpg

Давајте ја 10ката на малово 'Меси' дури има време :D[DOUBLEPOST=1470580015][/DOUBLEPOST]
Таман додека да почне Серија А :)

Инаку со пасевиве на Пјаниќ, Алвеш, Сандро и Дибала, Манџукиќ е едно 1000 пати поопасен во шеснаестерецот одколку минатата сезона. Не треба да си оди човекот, мора да се има џокер во права смисла на зборот од клупа... мислам дека Манџата ќе биде стартер на првите неколку натпревари во лигата, додека буцково ги симне тоа непотребните кила :)

Погба ојде у Манчестер... Фала ти за се, одлични натпревари имаше во Јувентус, и знаевме дека кога-тогаш ќе те дадеме, али сигурно никој не очекуваше да се вратиш од таму каде што не ти пружија шанса да се докажеш... јебига парите си го направија своето :vrtioci:Нека крши глава, со тие пари што ги земавме од него, ќе ја платиме диетата на Игуаин која сигурно ќе не кошта 90 милиони, крв му ебам негова триглицеридна.
Јас пак мислам дека Манџукич ќе го натера Алегри да менва некако формација нешто онаков како денес е морално да е прва постава неможиш да го седниш на клупа лаи сепак е само пријателска :)

ова шорањево од покрив врз Манчестар со транверов , ке беше уште подобро ако не не исшораа исто нас Наполи , што убаво можеше да се испазари со тие пари ,

ова шорањево од покрив врз Манчестар со транверов , ке беше уште подобро ако не не исшораа исто нас Наполи , што убаво можеше да се испазари со тие пари ,
На пример Кавани чика? Кажи а? :D
Со среќа нека му е на циганчево!

Незнам зошто се замарате ќе си дојде се на место. Ќе се среди Игуаин овој месец има време. Ни отиде Погбињо официелно :D, нема карактер човекот и тоа е тоа, му ја дадоа десетката џабе, парите прават се, сега малиов да ја земе и да ја носи на грб до крај на кариера. Некако тој ми е нешто најблиску до Алекс, до Недвед, до Трез, ќе покаже времето како и да е.

Ако го носат копитото Матуиди на местото на Погба многу ќе заебат работа...

Не сум среќен штo си oди пoгбум ќе ми фaлaт тие удaри сa пaркингa и дуелите нa срединa нa теренoт кaде сo тие негoвите штaки зимaше лoпти кo oд шaлa и пoсле прaеше фенoменaлни пoтези...штетa бaлoтели вирусoт гo пoтфaти aмa не се рaшири дo крaј сo среќa некa му е вo нoвиoт клуб фa куп прoтив oксфoрд и кoмпaнијa не се сoмневaм декa ќе му биде интереснo...

Ако го носат копитото Матуиди на местото на Погба многу ќе заебат работа...
Новиот играч според сите нема да е замена за Погба, зависи од Пјаниќ кај ќе игра на која позиција. Ќе има и промена на тактика

Најверојатно Пјаниќ ќе ја има улогата на Пирло, т.е. пред одбраната.

И сеа ако го донесат 30 годишниот Матуиди нека се убијат.Боље никој да не купуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom