DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Коман бе од топка се сопкаше тука бе оф леле хха доста е од форумов дефинитивно[DOUBLEPOST=1469799223][/DOUBLEPOST]
Херера најверојатно ќе не засили машинчето од Порто.[DOUBLEPOST=1469799579][/DOUBLEPOST]и патем сме заинтересирани и за Ковачич.
На кој прашваш на кој објаснуваш? Шо се мачиш? До 31 Август ќе си ги изедат пола зборојте а до година ќе бидат исти ко оние фаној на Јунајтед шо плукаја по Погба платеник, ѓуптин, неталентиран, преценет а денес беснеат по него први слават ене ги, истото и ќе биди со кој и да го донесиме замена за Погба а ќе донесиме моментално нека си се радват и слават мислејќи дека со 110м од Погба го купивме Игуаин процент да ќе одат али не знат дека буџетот пред Погба беше 70-80м а 3ца мора да не напуштат ова лето највеорјатно Перејра (18-20м), Ѕаѕа (20м) и ете Погба.Разликата е во тоа што Коман кај нас не успеа, а во Баерн се прилагоди и стана играч... Му дадоа шанса, не ја искористи и чао пријатно.
И патем уште ми немаш дадено одговор за тоа каде си прочитал за засилувањата и Марота? Или ќе го тераш сељачкото и пак ќе го заобиколиш прашањево?[DOUBLEPOST=1469792425][/DOUBLEPOST]И искрено кур ме заболе за Коман... Ние го имаме шитнато Анри затоа што за кур не го бивало кај нас, па за еден Коман ми дошло.
Херера најверојатно ќе не засили машинчето од Порто.[DOUBLEPOST=1469799579][/DOUBLEPOST]и патем сме заинтересирани и за Ковачич.
Последно уредено: