Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Земајќи го предвид минатото не би чудело овие гласнини, ние веќе 3 сезони градиме тим за ЛШ и никако да успееме, само заменуваме играчи ги продаваме најдобрите од минатите сезони купуваме други што можат да ги заменат, така не личиме на сериозна екипа за ЛШ така сме во рангот на Ателтико, Борусија Д, со ваква политика само доминантни во Италија
Што му фали на Атлетико? Двапати играше финале ЛШ, за Дортмунд не ми се прави муабет, тотално две различни трансфер политики.

Знаеш што ќе се деси ако не ги менуваме играчите, и цело време тераме со ист тим? Потоп, Интер и Милан ќе станеме... тие најдобро си знаат. Те прашав во предходниот пост, од каде ти се информацииве за Марота и неговото нетрошење за играчи од средината?

Не е проблем ако остане само на тие -40 мил, иначе и од Погба ќе ги земете на рати.

Ако така гледаме секој трансфер е плаќан на рати :)... И веќе кога се фаќаме за ситници, се прашувам колку пари има земено Јуве од стадионот, ТВ права, пари од европскиве натпреварувања, спонзорите... Малце а? :)

Што му фали на Атлетико? Двапати играше финале ЛШ, за Дортмунд не ми се прави муабет, тотално две различни трансфер политики.

Знаеш што ќе се деси ако не ги менуваме играчите, и цело време тераме со ист тим? Потоп, Интер и Милан ќе станеме... тие најдобро си знаат. Те прашав во предходниот пост, од каде ти се информацииве за Марота и неговото нетрошење за играчи од средината?

Ако така гледаме секој трансфер е плаќан на рати :)... И веќе кога се фаќаме за ситници, се прашувам колку пари има земено Јуве од стадионот, ТВ права, пари од европскиве натпреварувања, спонзорите... Малце а? :)
Што играчи заменуваш????? Млади супер телентирани играчи, играчи во најдобри годни ги продаваш алооооо!!! ти не менуваш играчи кои се пред пензија за да кажеш дека ја менуваш екипата, сите што се пред пензија тука ги имаш со години ... плус тоа донесуваме стара роба од други екипи... Видал лани ова година Погба за кои замени ми зборуваш ?!!?!?!?

Што играчи заменуваш????? Млади супер телентирани играчи, играчи во најдобри годни ги продаваш алооооо!!! ти не менуваш играчи кои се пред пензија за да кажеш дека ја менуваш екипата, сите што се пред пензија тука ги имаш со години ... плус тоа донесуваме стара роба од други екипи... Видал лани ова година Погба за кои замени ми зборуваш ?!!?!?!?
Другар што можи Јувентус да напрај, ако играчот има желба да замини? Ањели да клекни и да го моли да остани? Сигурен сум дека ќе има замена за Погба!

Па реално и мало дете знаеше дека Игуаин ќе биде платен со парите од Погба.Воопшто не е чудно ова.Плус мислам дека уште коа го земавте пјаниќ више беше договорен трансферот на Погба,само се натегаа за колку милиончиња

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Јуве му понуди на Погба подобар договор, овој одби и замина во Јунајтед заедно со Раиола. Како зборуваш, како со сила да го бркаа од клубот, бетер од ДеЛаурентис со Игуаин.

Освен Погба, кажи ми кој друг талентиран младинец сме го пуштиле? Видал не го рачунај, тој кога замина имаше 28 години. Ајде алооооооо кажи!!!

Јуве му понуди на Погба подобар договор, овој одби и замина во Јунајтед заедно со Раиола. Како зборуваш, како со сила да го бркаа од клубот, бетер од ДеЛаурентис со Игуаин.

Освен Погба, кажи ми кој друг талентиран младинец сме го пуштиле? Видал не го рачунај, тој кога замина имаше 28 години. Ајде алооооооо кажи!!!
Коман поздрав, и немој со стилот не беше за Јувентус, Баерн купи играч кој ке стане најдобар во таа позиција за кратко време и кога беше во Јуве се гледаше дека е супер играч ги вртеше јаките одбранбени играчи на Серија А, е сега Алегри што играше мајтап со него друга приказна го ставаше во позиции што не се природни за него, сега на Баерн цело богатсво да и нудиш не го продава, bthw Видал можеше да игра 4-5 супер сезони кај нас, најдобри години за фудбалер се рачунат 26-32,33

Последно уредено од модератор:

Де Чеље?

Коман поздрав, и немој со стилот не беше за Јувентус,

Ако одиме по твојава логика, требаше и Елија да го задржиме... Нема врска што беше труп кај нас, можда ќе пркнеше за неколку сезони, и онака беше млад имаше време за него. И незнам кога Коман ги вртел играчите додека беше кај нас... Никогаш, ама НИКОГАШ немаше он да успее во италијанската катанаџо лига

Уште е кај нас, барем уште годинава :)

Коман уште е у Јуве. На позајмица е у Баерн ама па кој излегнал на крај со глувонеми со таргет да станат аутисти. :LOL:

Negotiations for Paul Pogba's transfer to Manchester United are reportedly frozen, and will not be concluded shortly.

The Frenchman's transfer to the Premier League club was taken to be a matter of hours, but reports from Italy are suggesting the saga may go on for a long time yet.

TuttoJuve.com reports that nothing is moving in terms of negotiations for the player's sale and no developments are in sight.

Neither is the player going to have his medicals in Los Angeles today, as sources in England had previously reported.

This doesn't mean that the player won't eventually move to Manchester United, but if confirmed, these reports mean that Pogba's transfer saga will go on for a long time still.

Ауууу шо паднало тука ме чуди како не паднал форумот O.o

Ако одиме по твојава логика, требаше и Елија да го задржиме... Нема врска што беше труп кај нас, можда ќе пркнеше за неколку сезони, и онака беше млад имаше време за него. И незнам кога Коман ги вртел играчите додека беше кај нас... Никогаш, ама НИКОГАШ немаше он да успее во италијанската катанаџо лига

Уште е кај нас, барем уште годинава :)
За каква логика зборуваш??? Елија кога дојде во Јуве беше 24 годишен и замина за факинг Вердер после тоа, Коман кога дојде кај нас беше 18 замина за Баерн, не знаеш да правиш разлика само тераш балкански инает, https://www.youtube.com/watch?v=oefL4ckKt_s секој нормален би и дал шанса на играч што е 18-19 годишен со вакви парти и потези, и беше само прва сезона во Јуве, сега што боли боли што дадовме таков играч како за ништо и тоа во Баерн

Последно уредено од модератор:
Немој да мислиш дека во Италија којзнае колку се заработува од ТВ права и стадион. Ливерпул повеќе зема, што не игра во ЛШ. Отприлика околу 300 мил евра годишно, а предност ви е тоа што имате свој стадион (40 мил евра годишно), ама пак многу поголеми плати давате на играчите и тоа 30% повеќе од конкурентите во Италија.

За каква логика зборуваш??? Елија кога дојде во Јуве беше 24 годишен и замина за факинг Вердер после тоа, Коман кога дојде кај нас беше 18 замина за Баерн, не знаеш да правиш разлика само тераш балкански инает

Разликата е во тоа што Коман кај нас не успеа, а во Баерн се прилагоди и стана играч... Му дадоа шанса, не ја искористи и чао пријатно.

И патем уште ми немаш дадено одговор за тоа каде си прочитал за засилувањата и Марота? Или ќе го тераш сељачкото и пак ќе го заобиколиш прашањево?[DOUBLEPOST=1469792425][/DOUBLEPOST]И искрено кур ме заболе за Коман... Ние го имаме шитнато Анри затоа што за кур не го бивало кај нас, па за еден Коман ми дошло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom