Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
i hernanes imase odlicni potezi, bi bilo ok ako go zadrzime kako back up
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://calcion.at/live21.htmДајте линк за следење на прославата, сите стримови ми се угасија.

Сеа на фудбал италија го демантираа оваClaudio Marchisio će vjerojatno biti do kraja godine van terena.
Gazzetta dello Sport prenosi da su nastale komplikacije u oporavku igrača, te da će možda Marchisio otići na još jednu operaciju.
Veznjak Juventusa nije jučer bio na proslavi petog scudetta u nizu
Погба, Маркизио, Кедира, Пјаниќ... е тоа ќе биде ебење од среден редПјанич има мислам играно како advanced playmaker прочитав негде Алегри дека и така сака да го користи. То тие фактички скоро како АМ. Мислам дека би го бивало.Само малку е дискутабилно каде ќе игра Пјанич со Погба и Кедира во средината на теренот? Ќе треба некако различно да се организира таа тројка, оти ниеден не е играч кој директно ќе ја заземе позицијата на Маркизио пред одбраната.
Сепак, ако дојде Пјанич ќе си направиме огромна услуга за наредната сезона. Играчиште е босанчето.

Алегри рече дека Нето ќе брани (затоа и играше вчера).Иначе гледам никој не спомена една работа која вчера ја слушнав за време на преносот на Скај. Бонучи има акумулирано жолти картони и нема да игра во финалето на купот против Милан. Затоа вчера тој играше десно во одбраната, а Барзаљи централно бидејќи Алегри планира да игра со тројка во одбрана и покрај тоа што ќе недостига Лео и тоа со Барзаљи со средина од тројцата, Киелини лево, а Ругани десно. Во средината ќе играме најверојатно со Хернанес на местото на Маркизио и Погба. Третиот требаше да биде Переира ама мислам дека поради физички проблеми неговото место ќе го заземе Асамоа.
Според Скај значи вака ќе ни изгледа поставата најверојатно:
Буфон-Барзаљи, Ругани, Киелини, Лихштајнер, Сандро/Евра-Хернанес, Погба, Асамоа- Дибала, Манџукич