Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ќе биде добро ако остане Мората. Знам дека сезонава малце потфрли ама квалитетот што го поседува е повеќе од огромен и во оваа средина мислам дека за 3 4 години ќе биде во топ 3 напаѓачи во Европа...

Многу ќе биде добро ако остане Мората. Знам дека сезонава малце потфрли ама квалитетот што го поседува е повеќе од огромен и во оваа средина мислам дека за 3 4 години ќе биде во топ 3 напаѓачи во Европа...
Јас пак мислам дека ова е максимумот на Мората, дека ќе остани на ова на добар играч. Мн лесно паѓа, дуел не издржва е ова е шо најпоќе ме нервира кај него, покрај глата нурната в земја нон стоп шо му е и тоа што е мн емотивен играч бе ептен налет то чоекот ако една шанса љуфни ја наведнува глата и депримиран е цела утакмица па примора да дојди до воаа ситуација

Мислам дека беше ако ја наведниш глата те вадам од игра ич не ме интересира дали сега влезе. Млад е јасно м ие али ментално не е јак играч/[DOUBLEPOST=1462986427][/DOUBLEPOST]Буфон си доби поклон од Раниери :)

13220859_1003077289780948_6738931463279078633_n.jpg
[DOUBLEPOST=1462986737][/DOUBLEPOST]Аууу голманскиот

13227116_1022550284499573_3658103807860867814_n.jpg

Гостински

13139180_1022550291166239_1961750103523706651_n.jpg

Последно уредено:
Па нели плав ќе беше гостинскиот дрес? :) Голманскиов е СВРШУВАЊЕ!!!

До сеа сме немале портокалов, нели? Од каде им идеа само... Изледа предобро. :)

@DeviAngel Сепак мислам дека грешиш во врска со Мората и дека тука му е максимумот..:toe:

Medhi Benatia’s agent quashes talk his client will join Juventus or Roma - “he’ll stay at Bayern Munich”.

The centre back has spent two seasons in Bavaria after moving from the Giallorossi, and the arrival of Mats Hummels has brought speculation that he could return to Serie A.

It was reported this week that the Lupi had made contact with the player, with the Bianconeri in pole position for his signature.

However, in an interview with LaRoma24, the player’s representative has insisted Benatia will remain in Germany.

“Could Benatia return to Italy?” Moussa Sissoko considered.

“I don’t think so. There’s a meeting set for next week to talk to Bayern. There’s nothing with Roma, he’ll stay at Bayern.

“Contact with Roma? It’s absolutely not true, there’s been nothing at all.

“Juventus? No, I haven’t talked to them.”

@DeviAngel Сепак мислам дека грешиш во врска со Мората и дека тука му е максимумот..:toe:
Ако остани во Јуве дај боже да грешам, ако си оди дај боже ти да грешиш :D[DOUBLEPOST=1463059786][/DOUBLEPOST]Иначе Реал ни побарал 40 милиони за Мората, тешко дека ќе остани во Јуве.

Maksimum 20 da dademe duri i toa e mn so ogled deka vekje 20 sme dale.. A za 40 milki kacani ke go zememe plus platata ke se fati u tie 40

Добро само на мене не ми е јасен договоров што го има Јуве со Реал,за Мората? Јуве го купи летото 2014 за 20 милиони,Мората потпиша договор на пет години,со тоа што Реал има право во иднина да го врати назад за 30-35 милиони(ако не се лажам).
Сеа ако Реал се реши да го откупи(наводно Мората не се прашувал за ова што им е ептен сумљиво) ќе треба прво на Јуве да му искешира 30-35м(колку и да се) и тогаш да го препродава или задржи.
Е сеа Реал нејќат да го откупат туку им бараат на Јуве однапред 40 милиони за да не ја активират клаузулата за откуп?Јуве веќе им искешира 20м при купувањето,на колку го проценуваат Мората они на 60милиони o_O

Чисти шпекулации се тоа, Марота пред некој ден изјави дека до финалето ЛШ нема да се разговара за Мората.

Онаја лепенката Jeep квари просек. Барем иста бела боја да ја напраеја.
Е ајде де и мене то ми смета. Него кога да ти поминам на работа Канте да ти го донесам :D ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom