Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Оди види како коментирам и кај нас, за нас. :D
Вие сте ѓупци :D не гледам хаха страв ми е да не ме украдите и да ме накривите дека јас ви ги местам утакмиците.

се зезам :D

Вие сте ѓупци :D не гледам хаха страв ми е да не ме украдите и да ме накривите дека јас ви ги местам утакмиците.

се зезам :D

Ко че го изнервирам Џонтра вуду ритуали праел чоекот, црни магии и бодење кукли со игли. :D
12.jpg

Ок, извинете за оф топик хаосов. (y)

Не дека Мората заслужи критики како против Севиља, али повторно ради неговите утнати зицери испаѓаме.
Да не беше Мората и неговиот соло слалом за вториот гол ќе испадневме уште во регуларниот дел ако глеаш така.Греота е да плукате по него кога беше најдобриот играч во тимов,единствен напаѓач беше и сам им ствараше проблеми напред.Башка и сите шанси во второ што ги утна сам си ги створи,а и не беа никакви зицери.А ако бараш кривица ради кој зицер испаѓаме,тогаш тоа е овој
За измениве нема да коментирам.Кедира немаше сили за 90мин тоа беше јасно,на клупа Алегри го имаше само Стураро на таа позиција и логичен беше потегот.Прерано го извади Мората по мене,немаше после кој да задржи топка напред,идеше Алегри на картата дека Манџукич ќе игра пресинг и ќе помага во одбраната,али очигледно не беше воппшто спремен Хрватов за мечов,буквално ништо не покажа немаше сили во него,ко да не се ни трудеше.Ако веќе бил изморен или повреден боље Заза да го стаеше

Иначе оваа ќе биде втора утакмица после ланското финале на која немат да и гледам ни хајлајтс, не пак да ја репризирам.
Same here...
Ова дури и повеќе ме болеше и од финалето, едноставно не заслуживме ваков исход...

Не знам што да кажам искрено...не можам на никого да замерам, само за една работа сум сигурен:
Мора да се купи барем уште класа играч на средина за да се држиме со врвните екипи, неможе со Стураро, Хернанес, уплашен Переира како пред колење и Сами ''кога играм, играм само 60 минути'' Кедира да се држиме со вакви квалитетни играчи како на Баерн.

Колку и да е тешко да се признае но и поразот е дел од играта и животот.

Грдо е кога ќе си поразен, посебно кога мислиш дека си заслужил повеќе.

Не е убаво да се обвинуваат играчите, тренерот, или кој било затоа што и тие се луѓе, тие имаат повеќе да изгубат од нас кои седиме пред телевизор, нив ги боли повеќе.

Вечерва тие немат да можат да спијат, ама ако во нешто сме добри тоа е учење од грешките, барем така беше досега, и знам дека од ова луѓе како Буфон, Евра, Алегри ќе го извадат позитивното и ќе му го пренесат на младите играчи.

Форза Јуве, ајде да го освоиме Скудетото !!

Тоа е тоа другари, Алегри колку е добар тренер толку и е пичка тренер да смениш ритам на игра и да ги заменуваш играчите што беа опасност за противникот и да бидеш толку самоуверен дека 30 минути ке се браниш во Алианц арена без да примиш гол?!?!? вакви шанси Баерн ретко дава на било кој тим тие беа катастрофа денес а ние не бевме изгледа свесни каква шанса ни се нуди

Да не беше Мората и неговиот соло слалом за вториот гол ќе испадневме уште во регуларниот дел ако глеаш така.Греота е да плукате по него кога беше најдобриот играч во тимов,единствен напаѓач беше и сам им ствараше проблеми напред.Башка и сите шанси во второ што ги утна сам си ги створи,а и не беа никакви зицери.А ако бараш кривица ради кој зицер испаѓаме,тогаш тоа е овој
За измениве нема да коментирам.Кедира немаше сили за 90мин тоа беше јасно,на клупа Алегри го имаше само Стураро на таа позиција и логичен беше потегот.Прерано го извади Мората по мене,немаше после кој да задржи топка напред,идеше Алегри на картата дека Манџукич ќе игра пресинг и ќе помага во одбраната,али очигледно не беше воппшто спремен Хрватов за мечов,буквално ништо не покажа немаше сили во него,ко да не се ни трудеше.Ако веќе бил изморен или повреден боље Заза да го стаеше
Никој не плука по Мората, не ми ги извртувајте речениците. Ама стојам на тоа дека казнети бевме за пропуштените шанси.

Заврши готово, едносавно помина, крај. Бидете горди изгледаја како лавој гризеа цело време тоа е немаше замени немавме кондиција еднсотавно не смена тактика Алегри и сам кажа опадна темпото толку биле силите. БРАВО МОМЦИ. Горд ме направија денес а тие муабети дека Рома требало со ова да биди задоволна. Збораме за клуб кој има 10 пати поголем буџет, кој 10 години игра полуфинале-финале и луѓе готови беа секунди ги делеа од нокаут. Така да гордејте се оти очигледно направивме чекор напред во Европа.[DOUBLEPOST=1458176399][/DOUBLEPOST]Coman: 'Not sad for Juventus'
Kingsley Coman was “not disappointed” for parent club Juventus after Bayern Munich knocked them out of the Champions League.

Ова педерчето ако некој го врати или уште сака да е назад ќе му ебам семката неуба. Да му ебам кучата шо го скучи педерче скапано да не беше Јуве ќе скапваше во ПСЖ можи и негде во Ленс ќе го пратеа. Ебате глупакот неспособен, дај боже парализа да те фати косата да ти падни и без заби да останиш, Џои Бартон и Гатузо лепотани да се за тебе.[DOUBLEPOST=1458176558][/DOUBLEPOST]Сите Италијански весници ни одадоа почит и го осудија судијата максимално.

Уште не е завршило за мене. Срцево уште не се смирува у пичку.

Убаво скоцкано.
Ништо не ми мена овај резултат во животов мој, исто како што немаше да ми менит ниту победата.
Утре немат да ми го спомнат Јуве, немат да ме заебаваат, исто како што немаше да ме тапкаат по грб и да ми честитаат ако победеше.
Задутре немат да ја паметам, исто како и некоја си победа, следната сезона ќе морав да барам на резултати да видам како завршила оваа утакмица.

Едино што ми мена е што некако овај спортски тим успева да мe научи на најголемите животни лекции.

Вечерва беше таа дека никогаш да не се предаваш и никогаш да не потценуваш.

Никогаш немат да ги разберам луѓето што сакаат да се постават над другите и да им ги одземат шансите дали на терен дали во животот уште пред да почнат.

Дали не разбирам затоа што не сум бил тој што јадел чврги и ме терале да носам вода како мал, и секогаш сум ги бранел послабите од мене, незнам.

Невикам дека сите фанови се такви, има такви и што навиваат за Јуве и од нив се срамам како што Маја се страмит од Ѓорѓе.

Јуве успеа да им одржи лекција на таквите, иако кратка но тука беше, штета што не беше целосна, ама целаа таа негативна енергија еден ден ќе им се врати.

Видал ја украде топката, Коман асистираше...
:confused:
Остај ги бе тие цигани, ги виде ли колку радосни беа крвта да им ебам од сега нека го продават малиот циган, до вчера какви другари глумеа со Буфон,Бонучи,Погба,Евра, Лихштањер тоа ти се вика лицемерско другарство, мислам разбирам нормално дека ти сакаш да одиш понатаму но малку почит а не да скокаш ко магаре од радост

Абр ние изигравме добро против Баерн, слабо против УЕФА се покажавме! Колку чоек и да сака да преќути, 4 фатални грешки се напраени против Јуве! Срамота!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom