Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што зборуваш бе?!!
Изворот е многу релевантен, Маркисио имал болки или истегнување на листот.

За Манџукич ништо немам најдено.

Штета за Маркисион, ама ако на негово место игра Хернанес, и одигра исто како и во Торино, нема од што да постои „страв“.
Маркисио имал calf strain, што и да е точно
Манџукич демек замор, препони проблем од Сасуоло.

Ова е од Газета, а се чека потврда од Јувентус, или евентуален деманд конкретно за првиот, но и за вториот.

Стураро ќе биде Пирло и Давидс у едно,ќе развали дечкото :cool:

Реално од сите тројца, највише би фалел Манџо. Ќе мора да се притиска 90 минути ако се сака победа.[DOUBLEPOST=1458040053][/DOUBLEPOST]И Дибала го пропушта Баерн :place:

Paulo Dybala and Claudio Marchisio will both miss out on Wednesday night’s Champions League clash with Bayern Munich at the Allianz Arena.

After reporting discomfort during yesterday’s training session, today’s medical examinations taken by the Argentine revealed a swollen soleus muscle. He will therefore remain in Turin where his condition will be monitored ahead of Sunday’s Serie A fixture against Torino.

Marchisio, meanwhile, reported discomfort in his left calf during Monday’s workout. Tests conducted yesterday evening showed up a first-grade tear in his soleus muscle, an injury which is expected to keep the midfielder out for 20 days.

Последно уредено од модератор:
Па дај и Буфон нека не брани и Бонучи со Погба нека не играат.. Па можда ќе ги поминеме Баерн ебате малерите

Nema problem .. Den pred utakmicata na sezonata se povreduvat trojca klucni igraci.. Aj u kurac

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk

Манџата ќе игра ваљда, а и да не игра редно е Мората да не' потсети на прошлите партии од ЛШ, а и Заза да му покажи на Алегри дека заслужва првотимски статус.
Е сега Маркизио ќе фали, нарочито во дефанзива, ама да се надеваме дека Хернанес ќе ја повтори партијата од прва утакмица, а и онака не сме појдени да се браниме :D
Ајде ајде ништо не е изгубено, или ќе ни ја дупнат глата или ќе ги поминиме :uzi:

Конте потврдувајќи дека ја напушта италијанската репрезентација по ЕП изјавил дека му фалело тренирање на клуб секој ден. Имам три работи да кажам:
1. Фала ти што не врати на шампионските патеки
2. Фала ти што напушти пошо со тебе ќе стагниравме, особено во ЛШ
3. Да ти ебам жената

Воа со Дибала не е точно, нели?

:mad::notworthy::unsure::place:

А бе не е можно тибам денов грд. Ај шо се помочав од кошмар па и ова сеа. :(((((

Ето шанса за Погба да докажит дека вредит 100 милиони.

Алегри нека му играт 4-5-1 како против Торино последните минути, и така немаше да имаме преголем простор за долг организиран напад, повеќе простор ќе имавме од контра.

Само да изиграат како против Борусија лани на гости, која ја рачунам за најдобро одиграна утакмица, посебно во одбрана. :drk:

Буфон; Лихт, Бонучи, Барзаљи, Евра; Кедира, Хернанес, Погба; Переира; Манџо, Мората

Вака мислам дека ќе почне. Евентуално Квадрадо место Переира во 4-4-2

Буфон; Лихт, Бонучи, Барзаљи, Евра; Кедира, Хернанес, Погба; Переира; Манџо, Мората

Вака мислам дека ќе почне. Евентуално Квадрадо место Переира во 4-4-2

Ако играт 4-4-2 можат уште од Торино со турнати гаќи да тргнат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom