Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Alegri - majstor za zameni :)[DOUBLEPOST=1456695471][/DOUBLEPOST]Bonucci si ja krena pak formata najdobar defanzivec nie ( Barza e bog nego racunam za smrtnik)[DOUBLEPOST=1456695724][/DOUBLEPOST]Pogba poslednite 10 min si ja zaboraj pozicijata pochna napagjac da igra

Последно уредено:
Добро е што игравме со умрениве кој реално двата гола сами си ги дадоа. Каква асистенција на Д'Амброзио за првиот гол :pos:, Бонучи како ја закачи свака част.

Инаку имаме проблем во нападот последниве натпревари се гледа од авион. Против Болоња немавме шанса, мечот со Наполи го решивме со индивидуален потег, оној со Џенова со автогол... Мора да се поправи малку тој аспект, инаку одбраната кине.

Ако е спремен Азамоа нека почне у среда, Погба реално заслужи одмор. И сеуште не ми е јасно зашто не шутнаа на гол против Болоња. Сеа ќе имавме 17 победи по ред и ќе го израмневме рекордот на Интер.

Џиџи пак стигна во топ10 последователни минути без примен гол а ? 7-8 меча

Најбоље момент, погледот на Манџо пред да свирне почеток судијава, едвај чекаше да истрча пресинг :pistoldz:

интер 1 шанса не направија... се чудам како кога го немаме маркизио кој ја стабилизирал играта дефанзивно;).
ne se cudi, prvata postava na inter bea 9 defanzivci i golman[DOUBLEPOST=1456699124][/DOUBLEPOST]
Ајде дур го дрвите за Маркисио, кажите дали брз е Барѕали или не?:D Ајде второво малку постабилно и може подобро од ова.
Uste ednas nekoj da rece deka e spor Barzar, ke go smetam za mentalen covek..

Да беше Маркисио на гол немаше да ни шутнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom