Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено ги почитувам многу Наполи како ривал, едноставно играат одлично и заслужено се на прво место според досега прикажаното. Не верувам два посто дека ќе кикснат против Карпи, туку ние наместо нив да ги гледаме треба сопствениот двор да си го гледаме и да изиграме максимално добро против Фросиноне. После тоа во директниот дуел ќе му ја мислиме.
Ептен точно. Ако сакаме титула, мора лично да си ги одработиме поените.
Наполи за разлика од останатите противници во врвот го имаат она што им треба за титула.
Очигледно пубертетот им помина и не оставаат лесни поени нагости.

Ниеден пораз сезонава не болел колку нерешеното со факинг Фросиноне дома. Мора да се добијат и тоа убедливо.

Ниеден пораз сезонава не болел колку нерешеното со факинг Фросиноне дома. Мора да се добијат и тоа убедливо.
Светот ми се сруши на тој натпревар да им ебам матер. Се претресувам кога ќе се сетам на истиот.

Јас не ја гледаав таа, излезен бев, ама осеќав дека ќе ја посерат. :D

Иначе мене ме плаши долгата низа на победи, едноставно е предолга, и таквите серии многу тешко се одржуваат без ниту еден безвезен кикс.
Можеби последната со Џенова да ја рачунаме како некој вид на кикс, пошто ништо не изиграа и можеби малце се спуштија на земја.

Или ако се спрема тој кикс нека биде после утакмицата со Наполи.

Јас не ја гледаав таа, излезен бев, ама осеќав дека ќе ја посерат. :D

Иначе мене ме плаши долгата низа на победи, едноставно е предолга, и таквите серии многу тешко се одржуваат без ниту еден безвезен кикс.
Можеби последната со Џенова да ја рачунаме како некој вид на кикс, пошто ништо не изиграа и можеби малце се спуштија на земја.

Или ако се спрема тој кикс нека биде после утакмицата со Наполи.
Уште пред мечот со Милан мислам реков ако сака нека го заебат ама нека врзат неколку победи после то.
Кажав дека константноста е побитна отколку победа во некој меч. Испадна направија поарна серија отколку шо можев да земислам тогаш.

Е сега, кикс. Кај да е ќе се случи. Особено во онај периодот кога ќе играме со Баерн очекувам дека некој меч во Серија А ќе жртвуваме.
Серијата шо ја прават и Јувентус и Наполи не е нормална. Со европските мечој кај да е и едните и другите ќе имаат по некој кикс.
Особено Наполи мислам дека има незгодна серија на мечој сега.

Уште пред мечот со Милан мислам реков ако сака нека го заебат ама нека врзат неколку победи после то.
Кажав дека константноста е побитна отколку победа во некој меч. Испадна направија поарна серија отколку шо можев да земислам тогаш.

Е сега, кикс. Кај да е ќе се случи. Особено во онај периодот кога ќе играме со Баерн очекувам дека некој меч во Серија А ќе жртвуваме.
Серијата шо ја прават и Јувентус и Наполи не е нормална. Со европските мечој кај да е и едните и другите ќе имаат по некој кикс.
Особено Наполи мислам дека има незгодна серија на мечој сега.
Напои имаат со Карпи, Јуве, Милан, Фиорентина, Киево(кои често им кинат бодови) по ред.
Јуве со Наполи, Болоња, Интер, Аталанта, Сасуоло....

Би требало да имат киксови.

Напои имаат со Карпи, Јуве, Милан, Фиорентина, Киево(кои често им кинат бодови) по ред.
Јуве со Наполи, Болоња, Интер, Аталанта, Сасуоло....

Би требало да имат киксови.
За да ги порамниме колата стави ги и Фросиноне први кај Јуве.
Плус рачунај Европски мечој тука.

Е сега и Јуве немаат којзнај колку лесен распоред.
Директен меч со Наполи, Незгодните Сасуоло, Болоња не се којзнај колку страшни ама имаат свои моменти во последно време.
Тука е и мечот со касапите шо треба да се пази на повреди.

Се на се во следните неколку кола се крши шампионатот.
Прашањете сега не е дали ќе се победат сите туку е кој ќе киксни помалку пати.

4-3-1-2 Со Хернанес треквартиста изгледа[DOUBLEPOST=1454820517][/DOUBLEPOST]Реакцијата на Алегри на денешниот прес на прашањето за понудата од Челзи вредна 10м евра по сезона :)

Allegri denied Chelsea rumors yesterday & said he's happy at Juve и покрај ова и видеото од пред некој сат #GdS со наслов дека Алегри е блиску до Челзи, нешто кое после видеово наиде на исмевање во Италија на весников :pos:

Former Juve player - Giaccherini has 6 goals & 1 assist in his last 11 games for Bologna. Beware EUROs, the Giak is coming.[DOUBLEPOST=1454820767][/DOUBLEPOST]
CakFLJDWwAEFsdx.jpg:large
[DOUBLEPOST=1454821808][/DOUBLEPOST]Детево го заборајвме дека постој, утакмичишта игра на калемење ние остаено

Последно уредено:
Се надевам Переира ќе добие шанса барем во второ позади напаѓачите да се разигра малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom