DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Колку и да е класа Погба ме вади од такт секоја утакмица кога ќе влези во филмот Супер Ѕвезда, секоја утакмица има таква епизода од 10 минути, преѓе проба 5 души да издрибла сам а долу Сандро чека топка, после излегва пред гол 3ца пред него + голманот, Сандро сам кај стативата не му ја подава ја шутка в тополи... Аман упм веќе, и Мората можи не беше нешто посебно али подаваше кога гледа играч сам
Куадрадо стандарт поим за фудбалски неинтелеген играч се има мозок нема.
Друго немам што да кажам ова беше пеколен период за нас 2 недели гираме секој 2 ден плус ни иди Наполи и Баерн сега мора уште малце да се издржи. Наводно Манџукич и Кедира ќе биле спремни имале тајни тренинзи....
Дибала е играчиште нема шо, Мората можи не дава голој ебава шанси али ете асистенција уште една, мора да си ја среди глата пред Баерн можи недајбоже да не кошта многу.
Куадрадо стандарт поим за фудбалски неинтелеген играч се има мозок нема.
Друго немам што да кажам ова беше пеколен период за нас 2 недели гираме секој 2 ден плус ни иди Наполи и Баерн сега мора уште малце да се издржи. Наводно Манџукич и Кедира ќе биле спремни имале тајни тренинзи....
Дибала е играчиште нема шо, Мората можи не дава голој ебава шанси али ете асистенција уште една, мора да си ја среди глата пред Баерн можи недајбоже да не кошта многу.