Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
не знам што треба да си за да не увидиш дека играта од Маркизио ни зависи.. Без него на почетокот бевме изгубени, од кога се врати он све е под контрола ставено, језда нема квалитети како пирло, но мора да признаеме дека сега он ни е моторот во екипата и е голем борец... Да има камера каде што само Маркизио би го пратела, ќе се увиди дека типчето гази во средина и има страшно позиционирање и покрива енормно голем простор.. Језда лимитиран е за креативност, односно да ствара шанси ко пирло што правеше, али неговата игра е предобра и не за џабе Гранде Ферги долги години го бараше у тимот негов, но кога виде дека нема шанси да мрдне од јуве се откажа...

Шо немате ништо пишано?? Демек против Карпи играме и секако ќе ги добиеме?

@Scirea
пиши ми накај 12 15 белки ѕрнкањето од месенџерот ќе ме разбуди :D

Не е дали ќе ги добиеме али од дванаес и пол е упм. Последен натпревар сезонава и види шо ни прават. :confused:

Шо немате ништо пишано?? Демек против Карпи играме и секако ќе ги добиеме?
Се надевам дека ја научија лекцијата од Фросиноне и нема да си дозволат глупирања.

Најавена е :

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro; Dybala, Mandzukic.

@Scirea
пиши ми накај 12 15 белки ѕрнкањето од месенџерот ќе ме разбуди :-D

giphy.gif

:P

Исто како против Фиорентина, со Квадрадо, Евра и Кедира. Нема што да се филозофира, ако влезат од прва минута со сите сили и без потценување, не треба да има проблем.

значи треба под хитно овој Бонучи да се седне на клупа, многу грешки прави му ебам копилето...

До кога мртвиот Бонучи ќе го носи дресот на Јуве? Крв да сере, Бриело го измеша ко мало дете. Мртовец!!!

Бориело со оваја финта го еба на Бони, ам Меси, бетер од Боатенг ќе го напрајт.

Бонучи да ти ебам жената у пичка, еден Бориело те напраи мајмун ти ебам фацата пичкарска.

Неможам да ги гледам мртвине назад... абе ронка мотивација немаат на вакви "неважни" натпревари. Па и Алегри кур да ми пуши, што не го пушти Ругани на вакви натпревари, барем ќе изгине на терен за да фати место во првиот тим.

Бонучи и Келини уште не се расонети, мамето нивно мамино.

Никој не го спомвит Квадрадо колку е катастрофа ?

маркизио подавал назад до бековите, yeah right... предобри пасови на Квардадо му дава а овој не може да се снајде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom