- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Ова со собава ме потсети на Деви со тројцата турци (или колку и да биле) и тој мислам беше во соба 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефанзивата е многу комплексна позиција, особено кога е во Италија.Знам човек, ама синоќа Лацио незнаеше како да нападне, изгубени беа во свемирот. Можеше на полувреме да добие шанса на местото на "повредениот" Келини или Барѕаљи. Барем на навидум решени натпревари да го става да игра, а не да дреме на клупа
Стварно ми е криво за детево, се надевам дека против Карпи ќе го стартуваат или пак во куп натпреварите. Многу го заеба и тимот што на почетокот губеше бодови од кои стигне. Да бевме на самиот почеток на ниво, ќе добиваше шанси против послабите тимови, вака ни против нив сега неможе да игра ради лошата бодовна разлика што ја имаме.
Тапа. Ај ако ништо друго, барем често ги читам Марота и Алегри што викаат за него, дека нема шанси да се продаде, и дека тој е иднината на тимот
Кога го гледам составот уште повеќе ме нервираат тврдењата од почетокот дека имаме слаб состав и дека поради тоа се лошите резултати.