Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како што гледам Лацио не победиле последен пат во 2003 година во Сериа А ...[DOUBLEPOST=1449139658][/DOUBLEPOST]Како што гледам Лацио не победиле последен пат во 2003 година во Сериа А ...
Така е. Оттогаш на 20 натпревари имаме 14 победи и 6 нерешени.

:pos: Смешки ќе биде утре составов, којзнае што играчи ќе извади петардава, се најавува Азамоа во прва, дури и Квадрадо или Алекс Сандро во средина.

Ништо нема да ме чуди од Алегри :icon_mrgr:

Juventus (3-5-2) Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Asamoah; Alex Sandro; Dybala,Morata.

:aplauz:[DOUBLEPOST=1449180127][/DOUBLEPOST]
:pos: Смешки ќе биде утре составов, којзнае што играчи ќе извади петардава, се најавува Азамоа во прва, дури и Квадрадо или Алекс Сандро во средина.

Ништо нема да ме чуди од Алегри :icon_mrgr:
Сандро одигра 30мин како средишен играч баш беше добар :)

Асамоа го рачунам како ново засилување во тимот. Само да не се повреди..

Последниве утакмици Погба и тоа како е поправен и е доста добар. Како и да е таман ќе му дојде оваа утакмица пауза да одмори малку и да биде одморен за против Севиља меч кој не смееме да го изгубиме ако сакаме да го зачуваме првото место во групата, а сите знаеме дома како игра Севиља.
За денешнава утакмица би требало да ги победиме Лацио овие 10ина години доминираме против нив се надевам дека ќе се вратиме со полн плен од Рим и баш ме радува што ни се враќа Асамоа и тоа најверојатно во почетен состав да го видиме како го спремил Алегри. :D

Последниве утакмици Погба и тоа како е поправен и е доста добар. Како и да е таман ќе му дојде оваа утакмица пауза да одмори малку и да биде одморен за против Севиља меч кој не смееме да го изгубиме ако сакаме да го зачуваме првото место во групата, а сите знаеме дома како игра Севиља.
За денешнава утакмица би требало да ги победиме Лацио овие 10ина години доминираме против нив се надевам дека ќе се вратиме со полн плен од Рим и баш ме радува што ни се враќа Асамоа и тоа најверојатно во почетен состав да го видиме како го спремил Алегри. :D
реално гледано со онаква игра на Гладбах, тешко дека Сити би оствариле победа без разлика што играат на домашен терен.. Така да 0-0 би изиграле со Севиља

Зашто вака да не проба Алегри со една екипа слаба како Лацио

------------------------------- Буфон ------------------------------

--- Lichtsteiner --- Bonucci --- Chiellini --- Alex Sandro ---

---------------- Sturaro ---------------- Marchisio ----------------

---------- Dybala --------- Morata --------- Cuadrado ---------

----------------------------- Mandzukic -----------------------------

Зашто вака да не проба Алегри со една екипа слаба како Лацио
-
ЛАцио слаба екипа ? НЕ се у форма ама се далеку од слаба екипа, поготово у сред Рим.. недајбоже вака да ги подценат Алегри и играчите , кај ќе ни е крајот.... крајно сериозно мора вечерва, со најдобар можен состав. Само Сандро ми е желба вечерва по левата , нека одмори Евра. другото си знае Макс...

Лацио НЕ е слаба екипа, туку НЕ е во форма... недајбоже вечер да си ја повратат формата против нас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom