Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
После Дракслер, пак ли бе на пазарење во Немачка :facepalm:
Искрно турчево го имам гледано 3-4 пати(себап со кладилница) сем одличниот шут што го има, не гледам нешто впечатливо кај него... ја игра позицијата што очајно ни фали, али.... според мене не е то то, штознам.

Маркизио, Кедира и Асамоа ги чекам како што порано чекав баба ми плата(покасниве години пензија) да земе и да даде една 1000ка.

^Да не ти пропадне финтата те частам лајк

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

фала што не читаш тука, еве ти и од мене еден лајк, или според тебе -1 ?

И ја ќе го почастам еден да бидеме на рамно. Нека намине пак, секако подобро е тука. :)

Зависи дека. Пример имаш гугл да провереш колку е на Шапка, а колку у Гевгелија. Можеш да провереш колку е и Лондон, Стокхолм па дури и у Анхорејџ. Замисли еј, толку сме 21ви век шо сè ни е достапно на неколку клика кога сме пред компјутер, а вие сте со паметот у 12ти или можеби 13ти. Но со која цел? Да се исмевате на лошиот старт на сезоната шо го имавме? Па дека бевте четири години уназад? Пораснете, не сте деца, бидете попаметни од „да му умре козата на комшијата“.

Ајт, over.

Колку е температурата?
Ладничко е, есен, али се очекуе таму накај пролет убаво да затопли.

Да го замениме Деви док се опоравува :)
Caceres has been with us since Wednesday. Khedira will be with the group from Saturday and Claudio Marchisio is back after the break.

“Alvaro Morata will be available for Saturday and Padoin could play at right-back, he always does well when he plays.

“Zaza and Dybala both put in decent performances against Frosinone. We’re bitter about the result as we played well.

“After the international break, when I have a full group to choose from, we’ll have a lot more experience on the pitch. The value of the team hasn’t changed.

“Napoli are a great team, they’re one of the best equipped teams in attack and Sarri is doing good work there.

“We’ve dropped many points, also when we haven’t deserved to, but we need to work to improve.

“We must defend better and we need to concentrate more but enough with the comparisons to last year – it’s completely different.”

“There’s definitely something that isn’t working, we must be calm and composed when it comes to finishing,”

“Juve are in a crisis with results, but not with performances. We have time to climb back up the table.

“The match against Sevilla could almost be decisive for qualifying from the groups.

“It’s not a decisive game against Napoli, but this is a very important week. We need to be enthusiastic, calm and mean.

“There isn’t any aspect of the team that has let me down. We have deserved four or five more points, everything is here.

“Last year people were sceptical about my arrival, only results and what happens on the pitch matter.

“Actions speak louder than words in difficult times. We need to get our heads down and work our way out of it with results.

“Criticism is part and parcel of my job. I’m convinced, calm and know what this team is capable of achieving.

“At Christmas I’ll tell you where Juventus can finish, we’ll definitely have a different position in the table by then.”

Последно уредено од модератор:
Според постерите на Вечиа сињора кој се од Италија и е најголем италијански форум составен од Италијанци пиши дека работите помеѓу Марота и Алегри од Август се за никаде. Алегри бил бесен поради тоа што не добил треквартиста. Односите му биле доста заладени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom