Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што вина има Алегри што на дрвава фудбал не им се игра.Едноставно Марота и Ањели треба под хитно да си поднесат оставки.Да си дозволиш у еден преоден рок да останеш без тројцата најдобри играчи у екипа треба да си морон.Јебем ти тоа никој нема да го држиме у Јувентус против негова воља..што е ова желботека сме ние кој сака ќе си оди кога сака..ќе ја доживееме ланската Борусија слушајте ми го зборот,само што ние нема ни групи ЛШ да поминеме.

Како можи за 5 минути во второ полувреме да направиме повеќе шанси отколку за 40 минути потоа? Не ќе да е до играчите

Што вина има Алегри што на дрвава фудбал не им се игра.Едноставно Марота и Ањели треба под хитно да си поднесат оставки.Да си дозволиш у еден преоден рок да останеш без тројцата најдобри играчи у екипа треба да си морон.Јебем ти тоа никој нема да го држиме у Јувентус против негова воља..што е ова желботека сме ние кој сака ќе си оди кога сака..ќе ја доживееме ланската Борусија слушајте ми го зборот,само што ние нема ни групи ЛШ да поминеме.

И баш ради тоа треба да си дадат оставки :D. Пошто после останувањето без тројцата најдобри играчи, следен смарт ес потег би бил и без управата да останеме хехе.. good thinking Јоe (y)

Знаев дека ќе примат еј, колку само знаев... 1-0 со Фросиноне оние кружат во нивниот шеснаесетник како киша око Крагуевца.
Епа кој им е крив да ги ебам, чим неможат Фросиноне да го тепаат, тури им пепел... Сега и со Наполи ќе наебеме гадно и уште во Септември ќе се одкажиме од битката за Скудетото. Барем пенал да им свирнеа на Фросиноне, и трите бода да си ги однесат дома, вака само џабе ќе им стои бодот на нашиве.

Негде 30 минута му викам на брат ми, да беше Конте до 15 минута им прави 2-0 и потоа ги пушта да се влечат на терен. Алегри тотално скренал, како да ја губи контролата над тимот... штета (n)

Луѓе не приметувате ова сезона е промашена, не дека сум песимист но не ме зајбавајте што има врска песимизмот тука, катастрофално играме рака на срце играта со Ѓенова исто беше на ниво на мизерија, што очекувате од ваква игра јас би бил презадоволен ако одиме за ЛШ за идната сезона и ова сезона да ја поминеме групната фаза, од купот елеминација 1/4 и толку, новите напаѓачи со полна уста ке кажам ни се промашена инвестиција.

Juventus 0-0 Frosinone
Shots: 14-5
On target 0-0
Dribbles 15-4
Tackles 6-9
Pass Accuracy 87%-69%
Possession 65-35%​

Следува гостување во Неапол. Можеби најтешкото гостување на Јуве,ама одличен момент тимот да добие мотив.

Па и не е толку голема кривицата на Алегри кога овие се неписмени и не знаат голот да го погодат...
Тој треба да му посочи на тимов дека НЕ СМЕАТ да играат онака НОНШАЛАНТНО против ниедна екипа кога се во прашање бодови. Сезонава е долга, да, ама не смеат онака да се однесуваат на терен. Мене повеќе за тоа ми е, отколку за 2та бода изгубени.

hahaahahaha koj glup e Allegri znaci... startuva so ZAZA PEREYRA CUADRADO a DYBALA vo klupa.

Vo sredina za ovie mecevi trebase da igra HERNAES. Koi gluposti gi napravime vo ovie 5 kola. Srusivme sve rekordi, i toa site negativni, ma ne e vo red neshto, i povredite ni go ebaa materot, i toa e. Osekam sepak deka ke se vratime i deka ovoj sampionat ke bide dosta interesen se do krajot.

абе кој кур муе на сф телеком краирај листу. хочу да гледам утакмицу брате не да креирам листу?

И баш ради тоа треба да си дадат оставки :D. Пошто после останувањето без тројцата најдобри играчи, следен смарт ес потег би бил и без управата да останеме хехе.. good thinking Јоe (y)
А ради што.Тоа ако не е неспособност незнам.На Тевез му се плачело за гетото,ај нека си иде греотката.На Пирло жена му сакала да живее на Менхетен ај и он нека си го оствари сонот.Видал за кило семки го продадоа...кој нормален клуб од светска класа се откажал од тројцата не еден ТРОЈЦАТА најдобри играчи у едно лето?

Сега стварно само чудо ке ја спаси сезоната, во Неапол ако победиме добро ке спасиме нешто од ова катастрофа ако нерешно лошо ако пак изгубиме значи шансите за скудето уште од септември ни се 0, луѓе свесни ли дека од 9 бодови дома имаме само 2 и тоа од Удинезе,Киево, ебате Фросиноне :eek: јоојјјјјјјјјјјјјјјј ова ни во кошмар не би го помислил

Некако сите ко да сакаат да се наметнат па прават потег поише, фали тимската игра... денес се потцени и противникот, и по 1-0 напаѓавме али несериозно во завршниците, само првите 5 минути од 2ро полувреме изиграа сконцентрирано. Не би издвојувал играчи, денес сите беа вклопени во несериозниов тимски менталитет. А и Алегри грешка голема против бункер да нема ниеден вистински техничар.

Ја уште веруем дека првенствово е далеку од изгубено само ако овој шамар се сфати како што треба, ама сеа стварно нема простор за нови киксови, Наполи мора да се добие по секоја цена.

А ради што.Тоа ако не е неспособност незнам.На Тевез му се плачело за гетото,ај нека си иде греотката.На Пирло жена му сакала да живее на Менхетен ај и он нека си го оствари сонот.Видал за кило семки го продадоа...кој нормален клуб од светска класа се откажал од тројцата не еден ТРОЈЦАТА најдобри играчи у едно лето?
Секој клуб. Никој не сака да држи не мотивирани играчи со високи плати во клуб. И од финансиски и од многу други причини. Едноставно дојдено е време за промена и мораше да си одат. Грешката на управата беше во не соодветните замени, голема улога играат и повредите и ред други работи. Ама ништо од ова не е доволно за да некој си даде отказ од својата функција. Грешки се прават. Не значи дека не можат да се поправат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom