DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Шо риба држишЗа чорапите се фативте
Иначе да да, аквариум е![]()
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо риба држишЗа чорапите се фативте
Иначе да да, аквариум е![]()
?Топ, пушти некој други слики од дома... да разгледеме. И така моментално од Јуве нема шо да се гледа, небитни сме. Така да, прати нешто.Топ си работи, нема никакви маки. Со филипсот имам повеќе проблеми, а наводно подобра марка...
Јапонки претежно, има и уште два три вида, вкупно околу 30тина се. Не за друго, повеќе партали го прават аквариумот и тешко се чисти.Шо риба држиш?

Е прати слика де, да ги видиме јапонкиве, не се прај од Дрвош.Јапонки претежно, има и уште два три вида, вкупно околу 30тина се. Не за друго, повеќе партали го прават аквариумот и тешко се чисти.
Ај сега некој паметен нека ја каже шегата, поврзана со риби и јапонки какви имам дома
Убај се, чекаме други слики... од другите соби / предмети / тракатанти итн...

Дечко ти не си од тука, оди у Фан клуб Баерн да си ја правиш поинтереснаПесокот од некоја сепарација ли е или од Матка?

Eте го Мондонико, најгоре меѓу двете риби во отсјајот

Колку е сконцентриранEте го Мондонико, најгоре меѓу двете риби во отсјајот![]()
Прав фотограф е! 
Дечко ти не си од тука, оди у Фан клуб Баерн да си ја правиш поинтересна![]()

На отсјајот изгледам како некоја 100+ килска бишка со дебели образи и блага ретардација.Како го наведовме да се слика сам .![]()