Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се гледа дека не си навивач од моја генерација, не терај детски инеат, за горе споменатите трансфери на Мората скоро на ниеден немал голема конкуренција Јувентус освен за Видал со Баерн во 2011никој не му го заборави со феилот со Зидан кога никој не сакаше да си отиде - а мораше.........Човекот ме тера да бидам досаден значи едноставно не можеш да ги споредуваш трансферите на Моџи со Марота, ти кажав убаво јасно и гласно да го донесеш Ибрахимовиќ за кој сите имаа интерес да го доведат во нивните редови фрлајќи голема сума пари а овој го донесе за само 15 милиони е исто како денешно време да го донесеш Нејмар или еден од најбараните таленти сега не ми текнуват имиња за кој другите екипи не штедат пари, потенцирај еден трансфер каде Марота завршил како победник а за тој трансфер имал конкуреција од типот на Реал М, Барселона, Баерн, Челзи, Ман Утд, немој дечко прв случај ти е Дракслер каде еден Волзбург те победи, а скоро на тоа споменуваш име на Раниери за време на Моџисе гледа дека не си навивач од моја генерација, не терај детски инеат, за горе споменатите трансфери на Мората скоро на ниеден немал конкуренција Јувентус освен за Видал со Баерн во 2011
Да.. Ама тоа време се работеше за ФУДБАЛ, а сега е за профит! Тогаш можеше да го донесиш некој талент за 10 милиони, сега вредат исти такви таленти по 50-60 милиони! Гледаш и сам дека од никаде излегува Волвсбург со понуда 10милиони повеќе од нашата и фино лепо Шалке ја прифати понудата! Ти споредуваш две различни времиња, кога немаше шеици во фудбалот, кога се знаеше дека 50-60 милиони можи само Реал Мадрид, да плати за еден играч! А сега во 2 години, 5 шеици купуваат срање екипи и летаат астрономски суми за играчи! Мислиш дека сега ако се врати Моџи, ќе донеси играч со квалитет како Ибрахимович за 15 милиони?? Дај не заебавај!Човекот ме тера да бидам досаден значи едноставно не можеш да ги споредуваш трансферите на Моџи со Марота, ти кажав убаво јасно и гласно да го донесеш Ибрахимовиќ за кој сите имаа интерес да го доведат во нивните редови фрлајќи голема сума пари а овој го донесе за само 15 милиони е исто како денешно време да го донесеш Нејмар или еден од најбараните таленти сега не ми текнуват имиња за кој другите екипи не штедат пари, потенцирај еден трансфер каде Марота завршил како победник а за тој трансфер имал конкуреција од типот на Реал М, Барселона, Баерн, Челзи, Ман Утд, немој дечко прв случај ти е Дракслер каде еден Волзбург те победи, а скоро на тоа споменуваш име на Раниери за време на Моџисе гледа дека не си навивач од моја генерација, не терај детски инеат, за горе споменатите трансфери на Мората скоро на ниеден немал голема конкуренција Јувентус освен за Видал со Баерн во 2011
@apidrone не е крив дедоти што не го знаел Моџи, па да е носталгичен! Сите живеат за иднината, ние овде го дрвиме за Моџи!Кога ќе се свестиш дека сеа сме 2015та година и дека работите во последните 9 години се драстично сменети, особено во Италија, тогаш ќе правиме муабет. Дотогаш, живеј си ти во минатото. Дедо ми не е толку по Југославија носталгичен колку ти по Моџи.
E таквите го поебја фудбалот!Sigurno najtesko im e na direktorite na siti i psg maka macat da donesat jaki iminja vo timovite...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Прво е Марота не Мората. Друго чоекот кој го величиш е чоекот кој го донесе Јуве втора лига и не ме интересира кој бил замешан заговор маговор не ми е гајле директен кривец е лично тој и официјално се води како директен кривец. Нанесе дамка која ништо и никој не ја вади од историјата наша. Друго се сеќаваш на Салас и колку пари го плативме и шо се деси? Го забораваш фактот дека Италијанскот имаше пари и поќе слава за едно 10 пати од Шпанското и Англиското во то време сите сакаја во Италија да дојдат. Јувентус имаше тон пари и можеше да троши и бизнис климата и околината во Италија беше десет пати подобра од сите држави и ова денес. Денес неможиш еден Дракслер да го донесиш шо е млад играч со потенцијал и 999 повреди во сезона а не пак Ибра ма не пари си му нудел шо сакаш нуди.Човекот ме тера да бидам досаден значи едноставно не можеш да ги споредуваш трансферите на Моџи со Марота, ти кажав убаво јасно и гласно да го донесеш Ибрахимовиќ за кој сите имаа интерес да го доведат во нивните редови фрлајќи голема сума пари а овој го донесе за само 15 милиони е исто како денешно време да го донесеш Нејмар или еден од најбараните таленти сега не ми текнуват имиња за кој другите екипи не штедат пари, потенцирај еден трансфер каде Марота завршил како победник а за тој трансфер имал конкуреција од типот на Реал М, Барселона, Баерн, Челзи, Ман Утд, немој дечко прв случај ти е Дракслер каде еден Волзбург те победи, а скоро на тоа споменуваш име на Раниери за време на Моџисе гледа дека не си навивач од моја генерација, не терај детски инеат, за горе споменатите трансфери на Мората скоро на ниеден немал голема конкуренција Јувентус освен за Видал со Баерн во 2011
Dotogas igraci kako zaza vredea edvaj 2 m a sega preku 20...i se igrase fudbal so srce a sega za pari...E таквите го поебја фудбалот!
Јасно ми е Тиме, ама ете го Манчестер Ј. дава 80м евра за некој си пичке матер од Монако и автоматски на некој џукели што имаат 2-3 голови поќе да дадено од дечково на Манчестер, цената му скока за 30-40%! Ние можиме до утре да трубиме, ама сите се професионалци, а ретко кој го игра фудбалот од љубов како порано!Dotogas igraci kako zaza vredea edvaj 2 m a sega preku 20...i se igrase fudbal so srce a sega za pari...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Мартиал е одличен млад играч, само што фала богу не вреди толку пари сеуште ама потенцијалот е тука.Јасно ми е Тиме, ама ете го Манчестер Ј. дава 80м евра за некој си пичке матер од Монако и автоматски на некој џукели што имаат 2-3 голови поќе да дадено од дечково на Манчестер, цената му скока за 30-40%! Ние можиме до утре да трубиме, ама сите се професионалци, а ретко кој го игра фудбалот од љубов како порано!