Како прво ја исмевам работата на новинарите и трансфер експертите. Ти само го копираш тоа, јас не ни смеам да ти кажам што да пишуваш, а што да не пишуваш на форумот. Мене ми пречат шпекулациите и верувај ги скокам твоите постови со тие работи, само во око ми влезе тоа за Дракслер бидејќи мислиш наш играч беше веќе. Дракслер може стварно беше трансфер цел на Јуве и бевме блиску до потпис, но никогаш, ама баш никогаш не беше наш играч како што овие Ди Марцио и не знам ти кој го напишаа. Имаше еден куп наслови со "e fatta" што ќе замолам еден Интераш само да преведе што значи тоа, ако не чита секако.
Инаку јас да чекав да фејлне тимот сега дома ќе скокав од радост дека имаме два порази и ќе правев слава за тоа. Ама баш напротив косата ми побеле вчера, до црвениот картон како некој мајмун се дерев мислиш ќе ме слушнат на теренот.
Еве и после два порази не можам да се задоволам со помалку од прво место, едноставно реков порано и пак ќе кажам 10 пати по ред да освои Јуве и 11ти ќе барам со иста желба без нималку да ми опадне ентузијазмот. А не барам прво место без основа, бидејќи иако Јуве загуби играчи летото и тоа многу битни играчи сепак потроши преку 100 милиони на пазарот и ги замени тие играчи, а сега останува на теренот да успее тренерот да ги среди и вклопи.
И немојте сега повеќето да ми се вадите со муабетите дека ќе сте задоволни со второ место и дека Јуве е ослабен кога еве конкретно ти, а и речиси сите други трубавме на цел форум дека не сме ослабени, како така не биле битни Видал и Пирло.
Еве барем ти не поставувај двојни стандарди во постовите каде што летото тврдеше дека Јуве не е ослабен, туку дури и напротив покриен на сите позиции дури и подобро од лани, а сега да се вадиш со тоа дека фалеле Видал и Тевез и дека е нормално тоа што стартуваме вака катастрофа. Кај и да е уште да прочитам од тебе дека Пирло ни фали, играчот по кого плукаш цела мината година за да го достигнеш врвот на двојни стандарди во постовите.