Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако оцeнат дека баш тој играч и треба, тогаш нека го претплатат. Еве случај со Ромањоли, не се ни ценкаа дадоа колку што Рома побара.
Ако така гледаме и за Дибала се многу 32 мил.
Taка е де секој играч вреди колку ќе биди продаен и колку ти треба то години го трубам. Јас кажвам мое мислење дека не вреди 36М на многу луѓе не му ни беше прва опција (не зборам за тука зборам на пример за Јувентуз) па сега се разочарани.
Али досега барем досега Марота не љуфнал со купувањата во смисла на проценка ова можи да е и прва љуфка сеедно.

Како и да е јас да знаев поќе од истиот немаше на форум да пишам туку ќе бев негова замена во Јуве :)

Допрва ќе има нови Дракслери и такви случаеви, а ќе има и подобри за нас јбг то ае фудбал.

Celo vreme znacci salke ne drzea pod kumplug, a oni ustvari cekaa sto ke se desi so de brujn za da mozat da izvlecat poveke pari od wolfsburg i so toa celo vreme site ponudi na juve bea nezadovolitelni. Ali biznisot e takov koj dade poveke negovo e toa e logicno, samo sega me zagrizuva za dva dena sto ke donesat rekov jas na pocetokot deka timot e katastrofa za ovaa sezona vie me napadnavte a sega iznenaduvanje od marota ne ocekuvam poveke...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ама па и некој фанови се смешни што викаат дека Шалке мора да го даде Дракслер за тие пари што ги нуди Јуве. Нормално дека не мора. Шалке го има Дракслер и не се баш расположени да го дадат, само за добра пара. Е сега очигледно има клубови кои даваат поќе од Јуве, значи некому му вреди.

Јуве едноставно го утна трансферот, оти беа многу сигурни дека ќе го добијат Дракслер за мала пара. Не значи дека ако си се договорил со играчот, дека и клубот мора да го даде. Тоа е само услов за преговори. И ја да сум менаџер на Шалке и ми се вртат сумо од 40м и поќе во главата, тогаш и ја би бил изнервиран при прва понуда од 15м ЕУР со бонуси. Значи тука разликата е толку голема што очигледно е дека нема да има договор. Друго е ако Јуве понудеше 30м па сигурно ќе се најдеше решеније.

Исто така Јуве многу време чекаше али тоа од што беа многу сигурни дека ќе успее трансферов. Сега се појавија и други клубови кои им стиска а и Шалке бара замена и нормално дека нивната замена за Дракслер одма ќе чини некоје милионче плус. Пред еден месец требаше ова да се заврши за Јуве а не сега.
Не се сложувам дека го утнаа трансферот. Не можеш бе да им понудиш од прва сумата што ти ја бараат, така после ко пијавици ќе се соберат сите. Сигурно Марота не очекуваше дека со 15 милиони ќе завршеше работа, туку со првата понуда се опипува пулс, да види дали се они уопште заинтересирани за соработка. Едноставно, преговарањето е уметност. Некои го имаат тоа во себе, некои не и затоа ќе платат дебело.

Е Ериксен може. Само што нема шанси да го дадат Тотенхем.

А Ламела у никој случај.

А да го земат Снајдер и еден десен бек на пр Вршаљко наместо да чекаме до година и таман да сме?
Или некое крилце и да фураме 4-3-3[DOUBLEPOST=1440939912][/DOUBLEPOST]Juventus fans did not react well and flooded his Instagram account with abuse.

There are people wishing he gets injured and urging Bayern Munich midfielder Arturo Vidal to break his legs.

Аиии ретардрација :pos::pos::tapp:

According to Tuttomercatoweb, Juventus are interested in Lyon playmaker Nabil Fekir.
If Juventus fail to sign Fekir now, they could try to sign him again in January. [TmW]
Fekir was Ligue 1 best young player.

Важиии

Зашо мислите дека за Ериксен полесно ќе се договорите со Тотенхем?
Пуста желба ми е бее.(n)

Па кога можеше да ни го лапнат Дракслер на ваков начин, зашто и ние да не пробаме сега во овај случај.
Марота си кажа, пари имаме крава да џвака :D само потребно ни е право решение. А Ериксен по мене е.

Пуста желба ми е бее.(n)

Па кога можеше да ни го лапнат Дракслер на ваков начин, зашто и ние да не пробаме сега во овај случај.
Марота си кажа, пари имаме крава да џвака :D само потребно ни е право решение. А Ериксен по мене е.
Абе може имате пари ама нема да поминете лесно со Тотенхем тоа ми е муабетот.

Не глеам зашо би го давале испод 30фче Ериксен.

Абе може имате пари ама нема да поминете лесно со Тотенхем тоа ми е муабетот.

Не глеам зашо би го давале испод 40фче Ериксен.
Now that's more like it :)[DOUBLEPOST=1440941742][/DOUBLEPOST]Со овај не поврзва Тутомеркато.

Иначе од Италијанциве еден имал врски во Торино кај нас во клубов и вели дека Дракслер бил договорена работа со Шалке а сега се понашале кај нас во управата ко кокошки без гла :D

Tanu_Mz;5082657 напиша:
He is very confused. Draxler was done deal and now sounds like everybody panicking like headless chickens.

Последно уредено:
Баталете ги трансферите бе, за два часа и нешто против Рома играме да го ебам.

Како што слушам Падоин ќе игра пред одбраната и ми се лоши уште сега. Не знам како може да му се даде шанса кога се што фати усера на првиот меч. Да победевме на почетокот можеби реми ќе беше доволно денеска, ама сега не знам колку ќе биде. Да не споменувам дека пораз може целосно да не разниши и заедно со притисокот поради трансферите да отиде у курац сезонава.

Инаку и никој да не дојде до крај на трансфер периодот пак имаме доволно ресурси да се натпреваруваме во Италија. Погба, Кедира, Маркизио, Стураро и Асамоа е супер средина. Лихштајнер ќе издржи уште годинава десно, лево сме солидно покриени и штоперите исто. Офанзивно покрај четирите напаѓачи ги имаме Квадрадо и Переира кои може во правилни услови да придонесат доста за тимот.

Е сега ако е вистина она што се шушка за Хернанес мислам дека може да биде добро и евтино решение кога веќе пропадна оној од Шалке. Разочаран сум од неговите игри во Интер, ама што знам некако му верувам уште. Техника има уште во нозете и може да се вклопи добро кога ќе го усогласиме тимот.

Инаку летово Марота има (n) од мене пред се поради фактот што дозволи на веќе почната сезона да имаме дупки во тимот и да се зборува повеќе за трансфери отколку за фудбал на можеби една од двете најважни утакмици годинава во првенството против Рома која што сепак мислам дека се смета за конкурент на Јуве.

Да не заборавиме дека веќе имаме три бода помалку од планираните, а дека Јуве има обврска да го одбрани Скудетото годинава како и секое претходно Скудето без разлика на промените летово што се десија.

It’s believed that the two-year loan will cost Bayern Munich €8m.

There is also an option to buy in June 2017 for a reported €23m.[DOUBLEPOST=1440941882][/DOUBLEPOST]
Баталете ги трансферите бе, за два часа и нешто против Рома играме да го ебам.

Инаку и никој да не дојде до крај на трансфер периодот пак имаме доволно ресурси да се натпреваруваме во Италија. Погба, Кедира, Маркизио, Стураро и Асамоа е супер средина. Лихштајнер ќе издржи уште годинава десно, лево сме солидно покриени и штоперите исто. Офанзивно покрај четирите напаѓачи ги имаме Квадрадо и Переира кои може во правилни услови да придонесат доста за тимот.

Е сега ако е вистина она што се шушка за Хернанес мислам дека може да биде добро и евтино решение кога веќе пропадна оној од Шалке. Разочаран сум од неговите игри во Интер, ама што знам некако му верувам уште. Техника има уште во нозете и може да се вклопи добро кога ќе го усогласиме тимот.

(y)(y)[DOUBLEPOST=1440941961][/DOUBLEPOST]According to RMC Juve have reached an agreement for Lemina. €1.5m loan + €10.5m obligation to buy.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom