Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Sto e rabotava samo kaj nas se slucuva da kupime igrac 26M i toa odbranben i mesto nego ke pocnuvame so Evra, za Cuadrado isto.

ALLEGRI vika deka ne se spremni ne znam i sto drugo, demek Serie A e ovaa treba da se ambientirat.

Ma neka ide u PM vekje, deneska ako ne izgubime ke sum zadovolen, ama so Padoin na taa pozicija teshko nas.

Koi maleri sme so povredite, a i REVOLUCIJATA sto ja napravivme letovo bara trpenie od nas site, ke bide zheshko i interesno :D

Vidi, zad zatvoreni vrati ne znaeme sto tocno se slucuvase, toa sto znaeme e slednovo, deka city go nosat de brujne, ova se znaese nedeli i nedeli unazad, samo prasanje na vreme bese koga ke se oficijalizirase transferot i toa bese toa, e zatoa i se odovlekuvase cela ovaa saga, mojata pretpostavka e sledna, a toa e deka Wolfsburg gi iskontaktirale Shalke za Draxler i nacelno dogovorile nekoja suma a transferot e staven na stendbaj dur ne si zamine de brujne. Vo megjuvreme Juve nudat pari, nitu edna ponuda ne e ni priblizno dobra do onaa koja ja saka Shalke odnosno onaa koja ja davaat Wolfsburg, ne e ova nikakvo matkanje, klasicen biznis, koj ponudi poveke go zima, i so ednite i so drugite ke igra vo LS, vaka ostanuva vo Germanija i odi vo bogat klub so visoki ambicii, samo problemot se znae koj e za site tamu, koga gi spomnuvame veke ambiciite, onie sampionskite, a toa e Baern.
Ali eve Draxler toa ne go zasegalo, stvarno da butkal transfer vo Juve mislam deka ke zavrsese kaj niv, ja veruvam deka nemal nisto protiv da dojde vo Juve, ama ocigledno nemal nisto protiv da zamine i vo Wolfsburg, daleku e ova od onie momenti koga eden igrac butka transfer striktno vo eden klub, garant i dobra para ke lapa, uste eden klucen faktor za nego, bogati se Wolfsburg bajagi.

Baska, znaete kako pregovaraat italijanive, te rati te ova te bonusi, ovie eve vi kesh i ajt u pm idete, instanten prihod, i pak ke se u pozitiva zasto mnogu lapaa za De Brujne, a i od Perisic ke dobijat nesto ... na rati. : ))))

Pa klasika Germanija, retko koga igracite od tamu si zaminuvaat, vidi samo sto sve zemale Baern od cela germanija, toa e ...
Tamu Baern finansiski gi pomagaa na vremeto Dortmund za da ne bankrotiraat, a ne pa transferi megju ekipite da ima, nisto cudno ne e toa.

Да ама не смееше Марота да си дозволи еден ден пред крајот на трансфер периодот да остани без играчот кој го бара цело лето. Како што напиша Мондо со парите од продадените играчи и плус други Марота мораше да има план Б и да преговара со друг играч. Сигурно имал некакво ветување од Дракслер па вака да биди сигурен во преговорите на 29ти, и Марота знаел дека Волфзбург ќе тргнат по него.

Реално мораше да се донеси АМ во екипата, 3-5-2 без Пирло и Тевез е многу тешко да се игра, сезонава ќе ни фали креативност. Колку ќе можат сега да надополнат Маркизио, Переира и Дибала ќе видиме.

Дај бе Переира наместо на Падоин, Погба нека игра пред одбраната. Имал добри натпревари и на таа позиција.

Едно знам ако не купуваме уште еден добар играч, слаби ке бидеме тој еден играч особено Дракслер може многу работи да смени, филозофијата на играта и се друго

Juventus: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichsteiner, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra; Dybala, Mandzukic

И зашто пак искача Алегри со тројца стопери?[DOUBLEPOST=1440949862][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos:

Последно уредено од модератор:
Падоин мн голема дупка остава.

Нека го клај сандро и Квадрадо на Евра ко авион му врви салах.

Со оглед на повредите иако ги има многу и неуиграноста очекувам подобро второ.

Добро е што е 0-0 пошто играме со уграч помалце. Ако не донесат уште еден везњак не Лемина туку некој поискусен... Пиши пропало сезонава.

слабо слабо изгледаме како екипа кои се бори за излез на европа (5-7 место) никаква идеја во нападот, средината ни е мизерија, напаѓачката двојка катастрофа никако не се договарат, едино одбраната остана таа од лани и нормално Буфон, со овие играчи заборавајте скудето и голем успех во ЛШ, едноставно нема никаква хемија

Ќе играме фудбал второ полувреме или дојдени се фудбалерите на чело со мистерот како пички да стојат 90 минути зад топката и да се надеваат на 0-0?

Да ти се мочам у играта неписмена. Погба 100 милионска вредна 10ко, голот на Рома е на другата страна да ти се помочам во тие пасовите назад до најблискиот играч!!!

Ебати неандерталците, лагав во кладилница да одам да гледам, каде таму ќе ме направат ненормален поарно дома ќе се резилам.

Второ полувреме ОДМА промена на формација, нека излезе еден штопер или Лихштајнер и нека влезат таму Квадрадо и Мората. Да ти се помочам во 3-5-2 без Пирло со Падоин легендата организатор, да му ебам глупакот како не се повреди посериозно да излезе.

Киелини мора да внимава малку на дуелите, зошто ако продолжи онака, црвен картон не му бега.

Се надевам дека во второто полувреме ќе излезат во поинакво светло од првото.[DOUBLEPOST=1440954627][/DOUBLEPOST]Конте на трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom