Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
20 milioni za Coman ?
Prodavaj i begaj, koj kur ke cekame da se napravi igrac.

Ако управава е озбилна да ги задржи летово Падоин и Исла, стварно не се здрави. Абе ако треба нека платат на некој второлигаш, само да ги земе двајцата у пакет.

Исла бе стварно на цела мака се насмеав на глас ебате куртонот.. Слабо изигравме и мислам дека најголема грешка е што не почна со Дибала туку со мрсулот Коман.

Љоренте и Исла ги внаса при 1-0 бе... :LOL:

Мислев дека Падоин е катастрофа на натпреваров, ама Исла успеа за 3 минути да ме демантира... овој заборавил да оди, а не пак да трча :pos:.

Катастрофа се на се, али ај прв натпревар е, цела сезона е пред нас

Сега сигурно ќе фрлат пари за треквартиста или CM :D

Го видовте бе Исла аут кога изведуваше? Типот не знаеше дал е на планетава :pos: :tapp:

Љоренте и Исла ги внаса при 1-0 бе... :LOL:

Мислев дека Падоин е катастрофа на натпреваров, ама Исла успеа за 3 минути да ме демантира... овој заборавил да оди, а не пак да трча :pos:.

Катастрофа се на се, али ај прв натпревар е, цела сезона е пред нас
Абе за Љоренте можам да разберам, гледа со Падоин креативност во минус па цело време нафрлувај кон Манџо и Љоренте за на гла, ама Исла не знам, ваљда колку да се напрај измена или појма немам

Исла богами на дроги беше сигурно,на копа америка искина тука се сопиња од топка ти ебам фацата искривена.

Исла богами на дроги беше сигурно,на копа америка искина тука се сопиња од топка ти ебам фацата искривена.
Јувентус биле на дроги дента кога решиле да го земат. Абе он за параолимпијада не е, а не за у Јувентус.

Реално Алегри заеба работа денес.Многу лоша поставност на формацијава,турлитава направи со составов,Падоин го става ко организатор во средина да глуми Пирло,на клупа го има Стураро кој е многу подобар,а не ни го стави воопшто денес.Коман почнува од прва минута,а на клупа го остава Дибала.
Измените да не ги ни коментирам,бркаме резултат и го става факинг Исла човече :facepalm: .Боље Стураро да го ставеше,а Падоин да се префрлеше на деснава страна.Црепон Исла 100пати се сопна,незнае ни да оди,а камоли бек да биде во Јуве,не знам што видел во него на припремиве за уште да биде во тимов.
Погба исто разочара,превише уфилман со 10ката на грбот,влезе лежерно во мечов,а со оглед на играчиве во средина требаше да биде носител на играта

Од каде да почнам. Дефинитивно ќе почнам од најлошата менаџерска одлука што сум ја видел во животот-Падоин прв тим на позиција пред одбраната во важен меч како што е првиот меч од сезоната и тоа 90 минути.

Исла ако го видам уште еднаш да игра макар тоа било на 4-0 во 88ма минута ќе си пукам во глава ама пред тоа ќе го најдам тој глуп неандерталски чилеанец и ќе му ја скршам главата онака до черепот.

Ако тактиката годинава ни е долги топки и центаршутеви спрема Манџукич, а притоа ако тоа не успее и внесување на Љоренте тогаш пиши пропало. Воедно тие долги топки од неспособни играчи со топка во нозете како гореспоменатиот идиот и голема форумска ѕвезда и исто така на светската ѕвезда Погба кој што ако има намера така да си го лади курот годинава со вишок потези и фенси дриблинзи слободно нека фаќа патот кон Лондон за тие 100 милиони.

За глупиот и неспособен хрват па не знам што да кажам. Да му ебам таа глупата усташка фаца и тој идиотски карактер заради што се кара со секој играч кој што чесно му игра машки фудбал и не му се плаши. Балкански идиоту, ако не ти се игра машки фудбал мрш таму против Хановер играј каде што сигурно ти го смукале и ти бегале на два метра од тебе за да можеш една топка да примиш!

На куров нека му е на Алегри чувањето на Дибала до 70та минута на клупата. Со Мората лани се заебаваше и му уништи пола сезона внесувајќи го од клупата на 16326 натпревари.

Онака на сите се да им ебам ме напиздаа до максимум ме изнервираа со таа глупата анемична игра без никаква техника само со рогање на топката.

И да Деви спомени уште еднаш дека Пирло не ни фали ич и дека лани бил катастрофа. Кажи уште еднаш за кога ќе имаме слободен удар и секогаш кога ќе имаме корнер или прекин да ми одѕвонува во главата и да си правам филмови како ќе беше со Пирло во тимот. Исто и секогаш кога Погба ќе даде долга топка во гол аут на 7373 ред на трибините или некој бисер од средината кога ќе се обиде да ми изиграва маестро се некои маалски финти.

Мајтап на страна за прва утакмица таман беше со оглед на нови фаци и повреди. И покрај лошата игра заслуживме барем нерешено. Има време ќе се среди се.

Погба си ја турна цената со 30м :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom