Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Погба е ко она детето сите шо сме го имале во малата кој има топка за фудбал и сите прекини ги изведва :pos:
Нека не го форсират нека му дат на Дибала и Маркизио коќе се вратат и тое то.

Переира без конукренција најдобар на теренот колку топки ги одзеде па и колку шанси креираше со ненормално добрите пасови во празно:cuc:

Коман е очигледно крило и не е спремен за прва постава во Јуве моментално.

na koj strim gledas ? ovoj od prethodnata strana banned stana

na koj strim gledas ? ovoj od prethodnata strana banned stana
Не гледам на стрим гледам на Арена Спорт преку програмчето @Scirea шо го постираше ете ако е тука ќе ти кажи како има цел водиш лол

Иначе види на тој линкот има еден тој линкој сигурно еден стрим работи.

Да им се мочам на ударите на Падоин, Погба и Бонучи. Ај и така не е Бонучи крив што некој му дозволил да стои блиску до местото каде што се изведува слободен удар. Треба да биде минимум дваесет метри оддалечен.

Не знам зошто е Дибала на клупата, освен ако има физички проблем друго не може да биде објаснување. Детето го зедовме за да пополни дел од дупката која што ја остави Тевез и треба да му се даде шанса да го направи тоа уште од почетокот. Стураро треба да влезе наместо Падоин и спремни сме.

Ни треба и брзина Алекс Сандро сакам да го видам ама со оглед дека вчера тренираше и му беше прв тренинг тешко.

Како го расчистија средниот ред и тимот за Погба да стане централна фигура.

Ка ќе видим дека Падоин игра у Јувентус, имам некако верба дека би можел да заиграм ја ако сум 24/7 на цигаре и кафе, жими све може се труди ама кој му ебе матер бе, глеј што промашуа, гол да даде на среќа ќе му биде.Коман трча и брз е ко куршум браво!

Многу слаба игра. 75 минути ни една шанса да се направи ни една акција ништо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom