Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Денес почнува нова сезона, нов атак на уште едно Скудето во витрините. После четири последователни освоени титули искрено јас едвај чекам да ја освоиме и оваа. Фаворити сме за првото место и реално очекувам да бидеме први без разлика на сите промени. Јуве е Јуве и никогаш играчите, тренерите, директорите, чистачите и сите инволвирани не смеат да ја заборават должноста која ја имаат кога го носат овој дрес, костум или одело на грбот. Со среќа нека ни е сезонава, се надевам без многу повреди како што не удрија на почетокот.

Е сега за денес се разбира очекувам почеток како секој друг во изминатите 4 сезони. Победа и тоа без примен гол. Нема потреба да се повторуваме зошто е неопходно да не се примаат голови, мислам го увидовме тоа години уназад. Стабилна одбрана е клуч за успех.

Дајте да видам денес стартниот состав, па и клупата која што се очекува ако може.

Chelsea have already accepted the idea of a loan for Cuadrado & Juve's official offer should arrive soon. #SkyItalia
With Cuadrado's arrival Juve can no longer sign non-EU players. So you can directly forget about Mkhitaryan.

Kingsley Coman could be sold. Bayern are offering nearly €20m to sign the French winger. [Gazzetta]

Има нешо ау мау?

Абе а зашто Коман не го играат како АМЦ или пак Переира ? Нека им дадат на дечките шанса, нека ги фрлат во оган..

Kingsley Coman could be sold. Bayern are offering nearly €20m to sign the French winger. [Gazzetta]

Има нешо ау мау?
Гласината излезе од Кориере дело спорт, не вервам оваа година досега Коман на сите утакмици доби шанса ете и вчер најверојатно ќе игра покрај Манџукич ма да јас би го продал за 20м не вервам да се снајди во ИТалија Коман.

Chelsea have already accepted the idea of a loan for Cuadrado & Juve's official offer should arrive soon. #SkyItalia
With Cuadrado's arrival Juve can no longer sign non-EU players. So you can directly forget about Mkhitaryan.
Ќе имаме право на откуп ако сакаме или не? Знам дека нема да има приморан откуп ама барем за 20че да внесеа клауза.

Абе а зашто Коман не го играат како АМЦ или пак Переира ? Нека им дадат на дечките шанса, нека ги фрлат во оган..
Оти Коман ќе изгори како ќумур во тој оган во рок од 15мин.[DOUBLEPOST=1440337106][/DOUBLEPOST]
Ќе имаме право на откуп ако сакаме или не? Знам дека нема да има приморан откуп ама барем за 20че да внесеа клауза.
Гласини од Кориере велат дека не, СКАЈ вели дека Јуве доби зелено светло да прати понуда која ќе биди прифатена во генерала се збора за откуп. Ќе треба дап очекаме изглдеа за да знајме дали ќе има или не

абе да му се даде шанса неколку утакмици по ред 3-4 кола од стартен состав да игра како АМЦ и ќе видиме дали го бива или не...

Schalke star Julian Draxler opened the door to a Juventus move. “The situation could change later this month.”[DOUBLEPOST=1440337420][/DOUBLEPOST]
абе да му се даде шанса неколку утакмици по ред 3-4 кола од стартен состав да игра како АМЦ и ќе видиме дали го бива или не...
Замисли тој како крило го исфрлат во аут линија како партал а камоли како АМЦ на средина од теренот каде што има најпоќе гужва.

20 милионс за Коман... хмм мислам дека не треба да се двоумат ич. Продавај, зошо побрзо прашина ќе фати отколку место во прва постава.

Coman - Mandzu вечер ќе биди нападот.[DOUBLEPOST=1440339047][/DOUBLEPOST]E fatta.

€1.5 mill loan

€25 mill option to buy.

- GdS

Марота :cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1440339268][/DOUBLEPOST]Graziano of GdS says it's done. Signatures tomorrow.

La Gazzetta dello Sport now insist it is a loan with option to buy for €25m.
Sport Mediaset in Italy claim 27-year-old Cuadrado will be in Turin on Monday for a medical and to sign the contract.
[DOUBLEPOST=1440339393][/DOUBLEPOST]Cuadrado will join Juventus on a season-long loan for €1.5m with a buy-option at €25m, the signatures are expected tomorrow. [GdS]

Последно уредено:
смешки.. ама не сме обврзани да го купиме така?
Не сме. Далеку од смешки Куадрадо е играчиште за мене лично. Имаме право откуп тоа ми се бендисва.

Изгледа 4-3-3 ќе фураме.[DOUBLEPOST=1440340536][/DOUBLEPOST]According to @mirkogazzetta, Juventus will pay €1.5m to sign Cuadrado on loan with a buy-option at €24m. They will sign another midfielder.[DOUBLEPOST=1440340807][/DOUBLEPOST]
Buffon
Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-Sandro
Sturaro/Khedira-Marchisio-Pogba
Cuadrado/Pereyra-Morata/Mandz/Zaza/Llorente-Dybala/Coman​

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom