Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.518
- Поени од реакции
- 5.658
Него сеа ја приметив нешто. Ако ги нема Пирло и Тевез, кој ќе изведува слободни?![]()
Кој ме бараше?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него сеа ја приметив нешто. Ако ги нема Пирло и Тевез, кој ќе изведува слободни?![]()
ЈоветичНего сеа ја приметив нешто. Ако ги нема Пирло и Тевез, кој ќе изведува слободни?![]()
Хмм, не е лошо во договорот за евентуална следна продажба на Погба да клајме клаузула некој процент и за нас да заврши. Сепак сме работеле на развој на младинецотЧелзи контактирале со агентот на Погба.
Погба барал 10м годишно, 20 % од следниот трансфер за Раиола и маркетинг правата кои моментално припаѓале на поранешниот агент на Погба.
Значит Погба има барања.![]()
80М + Меси + бонуси = Погба ?Тутоспорт излегува со информација дека веќе имало состанок меѓу спортскиот директор за надворешни прашања на Барса (поранешниот на Милан) Ариедо Браида и Бепе Марота во Милано.
Наводно, Браида доставил на маса официјална понуда од 80 милиони, а плус таа сума и листа на играчи од кои Јуве може да си одбери во замена за Погба. Наводно бил контактиран и Раиола.[DOUBLEPOST=1435134038][/DOUBLEPOST]И Мундо Депортиво ја дава истата информација, и тоа на цела насловна страна.
80 милиони + играч + бонуси.
+ 5 милиони..Скај Италија
Carlos Tevez torna in Argentina al Boca Juniors, alla Juventus il giovane classe 1997 Vadalà
Тевез се враќа во Аргентина, ние го земаме Вадала, 1997 годиште