Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мурињо го напрај оскар еден од наголемите касапи и најклети кучиња од каде мекушКаков Оскар бе. Чисти 80 милиони, па нека ги употребат подобро, не на мекуш како Оскар.
Златен да му требаше Оскар на Мурињо немаше за 20 милиони да ни го нудат буквално за и Погба да не го земат.Мурињо го напрај оскар еден од наголемите касапи и најклети кучиња од каде мекуш?
То дека не му се вклопва оскар на Мурињо во тактиката не значи дека е лош играч или дека вреди малце пари златник. Пасторе до вчера беше еден од неконстантните играчи на планетата земја јесда го играја крило али не е изговор, една сезона не е ништо иако чоекот има квалитети.Златен да му требаше Оскар на Мурињо немаше за 20 милиони да ни го нудат буквално за и Погба да не го земат.
И да, дефинитивно Пасторе>Оскар. Многу покомплетен играч е Пасторе и има визија и техника каква што ни треба. Копачи имаме во Маркизио, Видал, Асамоа па и Ќедира сега. Инаку пак во групите ЛШ ќе се мачиме да ги отвориме Малме и Копенхаген.
Се убаво со финалето годинава, ама не смее да се заборави дека групите пак едвај ги поминавме. Ако не се доведат технички потковени играчи пак ќе кршиме глава и ќе одлучуваме за пласман во последното коло. Ми се смачи три години по ред во ЛШ во последното коло да си ја решаваме судбината, а тоа може да се смени ако на овој тим му се додаде фудбалски квалитет. Копачки имаме доволно.
Да јас колку што знам пвеке нема да има ко соптвеностТоа со пликото се случуваше ако не се договорат клубовите тогаш се одеше на слепа аукција. Повеќе нема да има такви работи.
Пасторе има 26 години и одлично игра позади напаѓачите. Константни на овие офанзифни позиции во цел свет се само Хазард и Роналдо. Санчез што имаше одлична сезона, пак имаше падови. Таков е профилот на тие играчи, не може секој натпревар да имаат асистенции и голови. Реков јас, имаме ние мотори кои можат да трчат 120 минути. Видал и Маркизио ни служат за тоа и одлично си ја вршат таа работа. Сега ни треба играч кој не трча и не се троши многу, а придонесува во нападот многу повеќе од тркачите. Силва и Мата не трчат многу, ама од Оскар придонесуваат гарант 10 пати повеќе. Само што тие двајца за нас се недостижни.То дека не му се вклопва оскар на Мурињо во тактиката не значи дека е лош играч или дека вреди малце пари златник. Пасторе до вчера беше еден од неконстантните играчи на планетата земја јесда го играја крило али не е изговор, една сезона не е ништо иако чоекот има квалитети.
Оскар има 'мотор' трча ко будала 120 мин то од Пасторе не го добиваш. Не е само играч да се купи треба профил на играч кој му се допаѓа на тренерот и се вклопва то тактиката а Оскар е баш тој играч и плус е 23 години.
Нека заврши транфсер прозорецт после ќе се мислиме дали има или нема креативци а в година можно е 4-3-3 или 4-3-2-1 да играме формацијата уште не си ја знајме.
Некако добивам впечаток дека стално нешто ти смета жими се![]()
Времето кога ти го паметиш големиот Јуве е одамна завршено сега е се поинаку, тогаш Јуве беше како денешен Баерн време треба а богами и финансии, а сигурен сум и да освоеме ЛШ пак ќе го речеше истото и немаше да ти биди погодено ова најискреноПасторе има 26 години и одлично игра позади напаѓачите. Константни на овие офанзифни позиции во цел свет се само Хазард и Роналдо. Санчез што имаше одлична сезона, пак имаше падови. Таков е профилот на тие играчи, не може секој натпревар да имаат асистенции и голови. Реков јас, имаме ние мотори кои можат да трчат 120 минути. Видал и Маркизио ни служат за тоа и одлично си ја вршат таа работа. Сега ни треба играч кој не трча и не се троши многу, а придонесува во нападот многу повеќе од тркачите. Силва и Мата не трчат многу, ама од Оскар придонесуваат гарант 10 пати повеќе. Само што тие двајца за нас се недостижни.
Не може да чекаме да заврши трансфер периодот за да видиме дали имаме креативци. Тоа ни треба за време на периодот и ако немаме, мора да доведеме. 4-2-3-1 нема шанса да се игра оти ни требаат две квалитетни крила, плус крила за на клупата. 4-3-3 можно е, но чисто се сомневам да се користи во поголемиот дел. Основата пак ќе биде 4-3-1-2 во 3-5-2 како алтернатива.
Инаку ми смета тоа што три сезони по ред во ЛШ во последното коло влегуваме без да знаеме дали ќе одиме понатаму или ќе испаднеме од групите. Големиот Јуве кој јас го паметам во првите четири кола го обезбедуваше пласманот понатаму без некоја мака.
Инаку ми смета тоа што три сезони по ред во ЛШ во последното коло влегуваме без да знаеме дали ќе одиме понатаму или ќе испаднеме од групите. Големиот Јуве кој јас го паметам во првите четири кола го обезбедуваше пласманот понатаму без некоја мака.
Одамна го немаше постирано ти ебам викендот на мртовци
Одамна го немаше постирано ти ебам викендот на мртовци
Инаку уште го немам гледано тој филм
Уште пред то имаја еден тон глупости изнапишано.Агентот на Оскар, изјави дека нема никаква вистина во тоа, а просто е невозможно неговиот клиент да потпиши за Јувентус.
Се се потегна од изјавата на Макс дека Оскар е играч кој многу го почитува итн, и одма медиумиве си почнаа шпекулации, официјални понуди итн.
Сега и јас читав за тоа како Реал ќе ја укинеле клаузулата на Мората + Иско + 50 милиони.Ете сега Тутомеркато форсира дека Реал прашале за Погба а пак Јуве побарал = Мората + Иско + 50м да бе секако.