Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На Векиа таква најава има, па колку е вистина..
Локи не оди во Аргентина ни на крај памет. Сигурно ќе најди некое клупче низ европа.
Валенсија, Монако, Арсенал и сл сигурно ќе го земат. На крај краева ако оди на печалба ќе оди америка или катар.

Pirlo was at the new York Yankee Stadium yesterday watching for a baseball game. The Yankee stadium is also NYCFC's home ground. He might stay at Juve till January and then move to New York.
Јака теорија има изворов. Сите фудбалери во Јануари доаѓаат на позајмици зошто завршува сезоната, само Пирло баш тогаш ќе оди таму. :icon_lol:

Јака теорија има изворов. Сите фудбалери во Јануари доаѓаат на позајмици зошто завршува сезоната, само Пирло баш тогаш ќе оди таму. :icon_lol:
Да прошета во Њујорк за божиќните празници :icon_lol:

Иначе нека не си праи бајрам на умот претседателов на Бока,тие едвај пари за Тевез имаат,ептен дека Тевез сака кај нив да иде,па Јуве ја намалија цената за нив на некои 5 милиони.Прашање и тие дали ќе ги дадат, глеам сакале да му понудат некој играч на Јуве.Па уште Љоренте ќе го носеле :facepalm:

Па во право е. Не можи да го замени бидејќи се тотално различен тип на напаѓачи. Манџукич е класичен CF (centre forward), додека Тевез ти е SS (second striker). Манџо може да го замени Љоренте, ама позицијата на Тевез не.

Инаку, последните вести се дека Јуве чекаат одговор на понудата која ја имале испратено до Челзи за Оскар, а ако бил одговорот негативен, тогаш Јоветич ќе бил земен веднаш бидејќи биле договорени условите и со играчот и со Сити.

Љоренте изјави дека негова примарна цел е останување во Јувентус, но дека ќе разговара со Управата на Јуве па ќе се искристализираат работите.

Попладнево може да се официјализира трансферот на Тевез во Бока. Претседателот на Бока е во Торино, и се очекува да се постигне конечниот договор. Се споменува дека ќе прашал и за достапноста на Љоренте.
Нормално е Љоренте да сака да остани во Јувентус бидејки не дека толку го сака Јувентус колку што си ја сака платата од 4 милиона евра .Ако замини повеке од 2,5 не ми се верува некој да му дади .И Јакинта не сакаше да биде продаден доколку се сетиме а зимаше 4 милиони евра по сезона .....
Тоа во врска со Тевез-Манџукич не беше во однос на нивната позиција туку во однос на тоа дека Манџукич е корпа а Тевез бил елита ....иако Тевез дојде како претходно разочарување каде правеше и проблеми додека Манџукич во Атлетико и Баерн беше еден од лидерите .....
Се спомнува Јоветич и дека би му се понудила 10 ката иако мислам дека од тоа ке нема ништо бидејки ги имаме Дибала,Манџукич,Заза,Мората ,Коман(иако се спомнува позајмица )
Во средината и те како ни е потребна освежување ,Кедира несомнено е вистинско решеније сепак ни треба креативец позади нашагачите ,Видал продолжува со своето ненормално понашање и повторно да пие ,иако не му е прв пат едностано не мо=е да се контролира .Минтата година ја изигра бледо ,чисто сумљам дека оваа ке му биде подобра .Додека Оскар е 23 години има многу што да каже ......веке му кажа на Буфон со 2 прекрасни гола на Стенфорд Бриџ во Лигата на Шампионите пред некоја година ....

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 7s8 seconds ago
#Llorente - Сакам да останам во #Juve, но треба да зборувам прво со клубот.[DOUBLEPOST=1434983670][/DOUBLEPOST]
Нормално е Љоренте да сака да остани во Јувентус бидејки не дека толку го сака Јувентус колку што си ја сака платата од 4 милиона евра .Ако замини повеке од 2,5 не ми се верува некој да му дади .И Јакинта не сакаше да биде продаден доколку се сетиме а зимаше 4 милиони евра по сезона .....
Тоа во врска со Тевез-Манџукич не беше во однос на нивната позиција туку во однос на тоа дека Манџукич е корпа а Тевез бил елита ....иако Тевез дојде како претходно разочарување каде правеше и проблеми додека Манџукич во Атлетико и Баерн беше еден од лидерите .....
Се спомнува Јоветич и дека би му се понудила 10 ката иако мислам дека од тоа ке нема ништо бидејки ги имаме Дибала,Манџукич,Заза,Мората ,Коман(иако се спомнува позајмица )
Во средината и те како ни е потребна освежување ,Кедира несомнено е вистинско решеније сепак ни треба креативец позади нашагачите ,Видал продолжува со своето ненормално понашање и повторно да пие ,иако не му е прв пат едностано не мо=е да се контролира .Минтата година ја изигра бледо ,чисто сумљам дека оваа ке му биде подобра .Додека Оскар е 23 години има многу што да каже ......веке му кажа на Буфон со 2 прекрасни гола на Стенфорд Бриџ во Лигата на Шампионите пред некоја година ....
Љоренте е цел живот фан на Јувентус и збесна за да дојди тука ова го знам од чоек кој цел живот навива за Билбао и е нешто како Ди Марцио за нив нема врска платата тоа што агентот извлекол поголема сума јбг ама сигурен сум дека и за 2.5 м би останал во Јуве.

А тоа дека корпа елита нема врска недвед рече само дека Тевез е одличен играч од светска класа и дека му е жал дека ќе си оди а за Манџу рече дека е еден од најдобрите напаѓачи.

Abdennour's agent:"Juventus has already met with Monaco, while Inter & Milan want to make an offer"

Абе лажна била тоа информацијата за Пирло... Андреа нема профил на Инстаграм, а токму од таму сите ја превзеле. Сега за сега, Пирло уште е со нас :)
Не е лажна. Еве го и Тутоспорт пишува дека Пирло се договорил со Њу Јорк, можело за 2 недели да почне со тренинзите. Сеуште нема официјална изјава од никој, Марота пред 2-3 дена изјави дека Пирло останува, но можеби се промениле некои работи, па оставам да се исчисти ситуацијата денеска најкасно утре.

Чекајте малку, Пирло има договор уште една година. Така да пред да оди некаде или треба да го раскине договорот или треба овие Њу Јорк да платат обештетување.

Ајт, нек се угоде...

1545076_1166064560087438_7856767948569243225_n.jpg

11202960_1166064746754086_2689990471815132459_n.jpg

Марота, да можев ќе ти го :pusigo:

Ептен брзо го договориле, ни англиски немал време да научи :icon_lol:

знам дека знае, без скокање

За Манџукич, 19 милиони на рати кои ќе се исплаќаат три години. Marotta style :-)

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD nowView translation
#SKY - После продажбата на #Tevez #Juve ќе преговара со #Chelsea за #Salah. #Juve е многу заинтересиран за истиот.[DOUBLEPOST=1434998612][/DOUBLEPOST]Dybala-€32m
Mandzukic-€19m
Zaza-€15m
Berardi-€12m?
Pereyra-€14m
Khedira-€0

Total : €92m thus far

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom