Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Стураро играчина беше денес!!!. Иначе бравос за играта можеше дефинитивно подобро али ајде сеа исто ко 0-0 таму да ги акнеме од земја тоа ѕвездите педерски шо на секој старт паѓаа ко токмак од глава да ги акнал ебаго!! Само јако без страв Fino alla Fine!!!

Casillas: "Gigi je uvijek bio mjerilo. Svima iz moje generacije koji su željeli postati golmani, on je bio idol.." (T)
Оваа изговорено од Касилјас има голема тежина,сепак голема чест е што живееме во времето на Буфон .

:cuc: Поклон до под за сите момци денеска, али ќе си гризнам од куров што не им збрцавме уште еден гол, а знам дека можевме, е толку ми е криво! :boksix:

Стураро санавабичееееееееееееееееез, еј , дебитира против Реал у полудинале ЛШ, до пред 4 месеци беше меѓу клупата и стритниот состав на една Џенова.:uzi:
Баш огнено кршетавање, ама покажа дека го има "она" нешто типчето.
На крај може да испанде од круцијално значење интервенцијата при пречката на Родригез бидејки до самиот крај го следеше и успеа да интервенира и минимално да го смени правецот на ударот таман да не заврши у гол.

Толку засега, да се прегледа снимката па утре ќе анализираме.

И да ... 5 мај судбоносен ни е дефинитивно :D

Смирете се луѓе, го изигравме само првото полувреме. Второто ќе биде многу потешко, треба со нозете на земјата и концентрација до максимум да играме.

Сега против Каљари: Сторари, Огбона, Падоин, Матри, Љоренте, Коман, Пепе. Може некоја 4-2-4 да се проба со Пепе и Коман по крилата, а Љоренте и Матри во нападот :D

m2MoM7.gif
[DOUBLEPOST=1430883234][/DOUBLEPOST]Според ЏДМ - Погба одби плата од 15 милиони од ПСЖ[DOUBLEPOST=1430887427][/DOUBLEPOST]http://gfycat.com/GreenResponsibleGodwit

:vozbud::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
5 мај, колку убав ден... :love:

Стураро сите не демантираше, со тоа неискуство што го има против големи екипи, како одигра значи секја му чест. Видал на време ја поврати формата, синоќа изгази.... Маркизио одличен, Пирло беше за нијанса послаб, ама го вадат претрчаните километри, што значи дека не се штедел човекот. Лихтштајнер секаде го имаше по таа десна страна, додека пак Евра стандардно со своето искуство изигра перфектно. Тевез и Мората си ги искористија своите шанси, такада браво и за нив... .само криво ми е што не успеа лобот на Алваро во првите минути, кое свршување ќе беше да му дадеше едно лобче на Касиљас :X3:. Бонучи некако како да се плашеше од Роналдо и Бејл, па така цел натпревар го изигра некако несигурно. Љоренте промаши чисти шанси, ама што е тука е.... Барѕаљи кога влезе, мислам дека веќе неможеа да се пробијат играчите. Браво и за Алегри, очигледно е дека го еба у мозок Анчелоти (y)

И да,овој човек синоќа јадеше живи луѓе. Овој човек годишно зема по 2,8 милиони плата, ама затоа игра со срце за клубот.... сликава ептен е мотивирачка, ми иде на ѕид во соба да ја урамнам

11219348_853919821349060_9074094210000107831_n.jpg
[DOUBLEPOST=1430897579][/DOUBLEPOST]Интересното е што Марота изјави дека Погба нема да го напушти тимот летово, а еве сега и ЏДМ објавува дека одбил 15 факинг милиони по сезона од ПСЖ. Ќе го задржиме изгледа на крај, а тоа значи и поголема конкурентност во средината на теренот.... Марота не е свесен колку пари заработивме во ЛШ оваа година

Последно уредено:
Кој и да ни се падни нема лесно да помини во двете утакмици само ако имаат правилен пристап ! имаме неколку поединци кои знаат како се игра на вакво ниво али годините ги стигнува и нив.
еве кажав пред две недели ако се има правилен пристап да се притисни противникот кје има поволен резултат

Задоволен од прикажаната игра вчера од прв до последен само Љоки што пропушти 2 добри шанси беше според мене единствена слаба алка на вчерашниот дуел. Одбраната на Реал беше каша попара дупки од сите страни додека Тевез и Мората изиграа чиста 10ка и им создаваа доста проблеми. Видал и другиве од среден ред воопшто нема потреба од коментар изгинаа сите. Одбраната исто супер освен Бонучи што играше со страв и направи некоја грешка и глупиот жолт на почеток на утакмица ама до крај се среди и тој треба да се пофали. Се на се добар резултат пред реванш дуелот во Мадрид, единствено може да жалиме за пропуштените шанси на Љоки ама тоа е. Во Мадрид никако затварање истата игра од вчера со Погба во први 11 и уште постабилна игра на средниот ред. Каде се сега критичарите за кој Јувентус беше далеку од нивото на Баерн, Реал, Барса? Со ваква игра можеме да го поминеме актуелниот освојувач дефинитивно. Се надевам на барем 1 гол во Мадрид и идеме во Берлин. :oleee:
Fino Alla Fine FORZA JUVEEE !

Ви реков дека Стураро мајки ебават, не е нормален:love:

Иначе одвај чекав полувреме, пошо јасно беше тека тактиката од прво не беше баш најдобра, затоа во второ ги искинавме.:oleee:

Киелини како ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ претрчал 10 километри. КИНГ КОНГ :)

Најголемата грешка што можат да ја направат Јуве е да заминат во Мадрид да се бранат. Тоа ти е однапред напишана капитулација. Натпреварот може да се добија со цврста средина и со фластер игра на средината.

Najslaba alka sinoka na Juve im bese Bonuci,deckoto nema oset koga treba da izleze za ofsajd.Prvo sansata na Ronaldo so leva koga sutna on zaspa,za golot pak on zaspa,morase so Barzagli da pocne Alegri,daleku poiskusen i postabilen e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Конте и Тавекио вчера биле дел од кореографијата на Јуве стадиумот.

линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom