- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
3-2 за вас и имате гајба пиво од менеЧестито победа колеги ај па и вие на нас да ни честитате победа за една недела![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3-2 за вас и имате гајба пиво од менеЧестито победа колеги ај па и вие на нас да ни честитате победа за една недела![]()

I see what u did there.3-2 за вас и имате гајба пиво од мене![]()

тууу значи сме имале среќа...[DOUBLEPOST=1430859349][/DOUBLEPOST]Некој шутираше и се одби директно у контра.
Карло падна, ќе биде јако и у Шпанија, честито
за таму реков, катанаџо и нема ни шанси да има камоли головиЧестито победа колеги ај па и вие на нас да ни честитате победа за една недела![]()
се шалам, нека победи подобриот и нека иде во финале подобриот
[DOUBLEPOST=1430859806][/DOUBLEPOST]ДЕВИИИ АЈДЕ ТУРАЈ ИЗЈАВИТЕ НА ТРЕНЕРИТЕ И ОСТАЛО 

Може 3-2 победа да ви честитамеЧестито победа колеги ај па и вие на нас да ни честитате победа за една недела![]()

Малку преголеми му се копачките на Раванели.Веднаш ме потсети на Раванели таа шанса, каков само флешбек ќе направеше на последната наша титула.
После чуди се оти макс го игра Матри пред него.Колку само во делириум бев кога го дадовме првиот гол... Инаку браво за Стураро, дечкото феноменално изигра ко за прва утакмица во ЛШ (језда има 4 минути одиграно само ама тоа исто ко да не се важи). Браво и за Пирло, според мене најслаб беше Љоренте, бидејќи ко пиченце беше и требаше да даде гол а имаше идеални шанси за тоа..