Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јуве има стабилни финансии, се разбира сеуште не се на ниво на Јунајтед, Реал или Баерн, ама работи на тој случај. Повеќе се ориентира на купување млади надежни играчи, и некои си анонимуси кои успеале во Серија А (Переира, Асамоа, Пепе, Стураро итн...) и го вадат најдоброто од нив. Работат на ист принцип како Јунајтед под водство на Фергусон, тој се ориентираше кон играчи од школата и не трошеше многу пари на трансфери, па затоа сега имате толкав буџет.

И ќе го тепаме Реал, сепак после се Љоренте сеуште е во тимот... @blanco
и ради тоа и ради Малезијците, Господ да ни ги чува од земјотреси :) мислам дека да бевте во друга држава ќе имавте уште подобри финансии, знам дека ви се стабилни колку толку, сепак ваш стадион си имате, ЛШ МШ ова она...

Ќе си почекаме ко што тргнало :D

најсериозно браво за ова што го направи вашава управа, од нигде никаде се вративте и на европскиот врв. Искрено нема да е срамно и да ве елиминира Реал со оглед на тоа со кои финансии располага Јуве а и каква е економската ситуација во Италија. (y)
па тоа е домаќинска работа, не ни треба финансиска инекција ко вас после заминувањето на Ферги...[DOUBLEPOST=1430651111][/DOUBLEPOST]а да, и уште нешто.. ДРВА СТЕ !!

(ај баш да видам дали и од тука ќе ме банираш)

Овој страчателава како намерно си бара беља :pos:

па тоа е домаќинска работа, не ни треба финансиска инекција ко вас после заминувањето на Ферги...[DOUBLEPOST=1430651111][/DOUBLEPOST]а да, и уште нешто.. ДРВА СТЕ !!

(ај баш да видам дали и од тука ќе ме банираш)
Ко демек нема да трошите вие кога ќе придобиете некоја пара? Сакаш да кажеш и дека Јувентус не уривал трансфер рекорди? Побогу најскапиот голман го имате пред декада и тоа :)

За банирање јас не сум те банирала зошто два дена не сум седната на ПЦ ама и да бев ќе те банирав пошо провоцираш, исто вие преклани баравте бан за фановите на Баерн што ви доаѓаа, логично нели ;) поздрав бато.

Ко демек нема да трошите вие кога ќе придобиете некоја пара? Сакаш да кажеш и дека Јувентус не уривал трансфер рекорди? Побогу најскапиот голман го имате пред декада и тоа :)

За банирање јас не сум те банирала зошто два дена не сум седната на ПЦ ама и да бев ќе те банирав пошо провоцираш, исто вие преклани баравте бан за фановите на Баерн што ви доаѓаа, логично нели ;) поздрав бато.
лол ко демек ве повреди тоа што реков дека сте дрва...

лол ко демек ве повреди тоа што реков дека сте дрва...
Таман работа во животов да ме повредуваа работи за фудбал ама правила се правила, исто како што в банка мораш да чекаш ред, тука мораш да пазиш ред :toe:

Таман работа во животов да ме повредуваа работи за фудбал ама правила се правила, исто како што в банка мораш да чекаш ред, тука мораш да пазиш ред :toe:
колку има само што не ги почитуваат правилата на форумот, поготово админите, ама ај нека ти биде..

Честито титула, форца Јуве, не за трансферот на Погба, Меси е геј!

(Пирло иначе си има приватна винарија така да за во вторник многу ми е сумлив)

clip-art-calimero-263355.jpg

Ќе си почекаме ко што тргнало :D

најсериозно браво за ова што го направи вашава управа, од нигде никаде се вративте и на европскиот врв. Искрено нема да е срамно и да ве елиминира Реал со оглед на тоа со кои финансии располага Јуве а и каква е економската ситуација во Италија. (y)
Никогаш не вели никогаш, знам дека е привремено ама моментално каква што е ситуацијата во Англија оти да не? Челзи со Мурињо не знам колку далеку ќе тера со онаа фудбалска филзофија ете и во европа крах им се случва, плус со гласиниве Хазард - Бејл ако се случи.... Даваш мн добар играч за one trick pony...

Сити единствено со добар менаџер можи да развали таму + со финансиите ама овие само привлекват просечни менаџери.

Па зошто да не Јунајтед, само не ми се допаѓа кај ВГ (можи до мене е) мн сака тркачи а малце креативци. Како и да е нема Манчестер долго да седи на ова ниво.[DOUBLEPOST=1430660806][/DOUBLEPOST]
11053564_852750904799285_6352995823329035200_n.jpg

На 17 јули 2014 кога Алегри дојде во Јуве, Моџи напиша: "Навивачи на Јуве бидете спокојни, Макс е правиот човек"[DOUBLEPOST=1430661923][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/vecchiasig...7074546038864/829357183810593/?type=2&theater

Како вчера го пречекаа Алегри, направија песна за него, и скокаше кога викаја chi non salta rossonero e e[DOUBLEPOST=1430662841][/DOUBLEPOST]
CBk_u_YUIAAFEOf.jpg:large

Се гледа од кој учел :)) El presidente

Последно уредено:
https://www.facebook.com/vecchiasig...7074546038864/829357183810593/?type=2&theater

Како вчера го пречекаа Алегри, направија песна за него, и скокаше кога викаја chi non salta rossonero e e

Добро, те пречекуваат навивачи на клубот чиј си тренер. Пеаат за тебе, те подржуваат, нормално ќе скокаш кога ќе побараат тие во таа еуфорија. Замисли да не скокаше.

Да отиде утре во Интер (иако велеше дека нема, затоа што бил во Милан, па емоции, почит, трт-мрт, но како професиналец скекао дека не би размислувал многу), да бараат да скока на слична песна, а место црвено-црно да е црно-бело, тој веројатно пак би скокал. А и сам си принзаваше дека бил за Јуве како дете, плус односот од Берлускони, па и од одредени тифоси, одреден период, иако и застанаа позади него, кога се иживуваше Берлускони. Би било интересно да дојде Конте во Милан и да го тестираат вака... :)

Мене ми е мило што ова сезона докажа дека сум бил во право кога го бранев во нашиот фан клуб. :) Се погоди успесите на Јуве (полуфинале и тутула), да ми донесат лична сатисфакција... Што ти е судбина, не може без иронија...:D

Добро, те пречекуваат навивачи на клубот чиј си тренер. Пеаат за тебе, те подржуваат, нормално ќе скокаш кога ќе побараат тие во таа еуфорија. Замисли да не скокаше.

Да отиде утре во Интер (иако велеше дека нема, затоа што бил во Милан, па емоции, почит, трт-мрт, но како професиналец скекао дека не би размислувал многу), да бараат да скока на слична песна, а место црвено-црно да е црно-бело, тој веројатно пак би скокал. А и сам си принзаваше дека бил за Јуве како дете, плус односот од Берлускони, па и од одредени тифоси, одреден период, иако и застанаа позади него, кога се иживуваше Берлускони. Би било интересно да дојде Конте во Милан и да го тестираат вака... :)

Мене ми е мило што ова сезона докажа дека сум бил во право кога го бранев во нашиот фан клуб. :) Се погоди успесите на Јуве (полуфинале и тутула), да ми донесат лична сатисфакција... Што ти е судбина, не може без иронија...:D
Праевме муабет знам, и нормално дека ќе скока, целта ми беше дека се мисли дека навивачите го неќат или дека тој не ги поштова а онде децагали се поздравува му пејат скока со нив. Се скрши мразот. Си ги знајме мислењата јас и ти за Конте и Алегри. :)[DOUBLEPOST=1430681862][/DOUBLEPOST]
11190852_902565933141693_413158913_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom