Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Нема лесен противник. А уште повеќе ако го потценат противникот. Треба да се спремаат како да им се паднал најтешкиот противник и да не остават ништо на случајноста и на фаворизирањето на хартија, зошто многу пати во историјата се има докажано токму спротивното. Можеби Монако е најлесен противник од другите, но воопшто не е наивен и не може со толку големо олеснување да се прогласи предвреме победник. Затоа, ждрепката одеше во полза на Јуве, и треба да се трудат максимално за да ја искористат.

FORZA JUVE!!!

Штом не ја потценија Борусија, верувам дека нема ни Монако.

Дотмунд звучеше по опасен, германски тим :P
Тој германски тим е моментално 10ти, а до пред 2 месеци беше во зона на испаѓање. Монако е ипак 4ти и се најдобра гостинска екипа. Потценување никако, но сепак сметам дека ќе ги поминеме и нив и Фиорентина.

Презадоволен од ждрепката, само да ни се живи и здрави фудбалерите, сега може и со младинци да играме во Сериа А не ме занима, само да ги зачува првотимците од повреда..

Несакам да ги отпишувам Монако предвреме, но ако влеземе во полуфинале знаете ли која пара ќе се слее на сметката на Јувентус...?

Марота на лето без проблем ќе може да среди барем 3-4 позајмици со право на откуп на 3 рати :love:

Белким ќе ја имаме таа среќа после едно 10тина година да влеземе во најдобрите 4 во европа нешто што одамна го немам видено :D:vozbud:
Се утепавме од чекање барем полуфинале да доживеаме после точно 12 години

Остајте го последниот наш меч со Монако. Гледав само кратко од нивниот меч со Арсенал. Ама сега се спремам да го гледам пак.
Ако имате некои линкови со анализа на играта на монако повелете пастирајте.

Остајте го последниот наш меч со Монако. Гледав само кратко од нивниот меч со Арсенал. Ама сега се спремам да го гледам пак.
Ако имате некои линкови со анализа на играта на монако повелете пастирајте.
Од тоа што го имаше на МТВ, во Лондон, играат одлична одбрана. Арсенал на среќа даде гол тогаш, не можеа да мрднат, ко Борусија против нас.

Далеку се најслаби од сите 8 што влегоа, а и од тие што отпаднаа секако. Едино со Арсенал имаа невидена среќа во првиот меч а за вториот што одбрани голманот на Монако ги помина сите физички науки. Така да со максимално залагање и без потсенување мислам дека и во овој круг треба да поминеме како со Дортмунд.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Da ne zaboravime deka i so golemiot KONTE se plasiravme vo najdobrite 8 vo LS, no za losa srekja ni padna Bayern so koj igravme dobro spored mene, da ne zaboravime deka posle Bayern gi torpedira Barselona so vkupni 7-0.

Мутињо му беше ѕвер ама против Казорла и Ремзи, но против физички посилни како Видал и Переира ќе му биде многу потешко. Исто и Бербатов, сега кога се оправи Ѕидот нема кај да бега. Со добар пристап и смиреност како против Дортмунд веќе сме во полуфинале.

10622822_789768734444397_3539372388688317083_n.jpg

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom