- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Јас бев до црква, запалив свеќа и се помолив Господ памет и концентрација да му даде на Киелини и Бонучи вечер и да не изиграваат циркуски слонови. (мала шега
)
Мислам дека формацијата треба да биде истата од Торино, што знам за мене одбрана без четворица назад... не е то то. Алегри не смее ни да помисли да брани резултат таму, мора да ги постави играчите така да и да примиме први гол, да сме способни да вратиме со иста мера.
Друго да не дрдам, мислам дека сме полни со самодоверба, напалени и решени да ја поминиме Борусија, верувам во Алегри и момците. Форца Јуве
[DOUBLEPOST=1426687989][/DOUBLEPOST]

Мислам дека формацијата треба да биде истата од Торино, што знам за мене одбрана без четворица назад... не е то то. Алегри не смее ни да помисли да брани резултат таму, мора да ги постави играчите така да и да примиме први гол, да сме способни да вратиме со иста мера.
Друго да не дрдам, мислам дека сме полни со самодоверба, напалени и решени да ја поминиме Борусија, верувам во Алегри и момците. Форца Јуве

Трагедија ќе биде ако не покушамеНезнам за вас ама според мене нема да биде трагедија да не поминеме вечер или да не освоиме ЛШ во следниве 2-3 сезони.

Последно уредено: