Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
WTF? Заврши сезоната во Ѓуптинистан или нешто повреда?

Патем, типот некако не ми делува како материјал за во управа. Повеќе како маскота на клубот би го зел ама ништо повеќе.
А Недвед па тоа што има фаца за во управа... нека не те лажи надворешно, од кај знаеш каков е Трезе по карактер, какви лични особини има... доволно е според мене да привлече добри Французи во тимот..исто така си има и тој доста голем авторитет кај целиот персонал и играчи на Јуве....

ха ха ха Иско:pos:
Поубо да си играме со Стураро и Матиело него онај лиго, ни тој ни Родригез, пошо се изгуби...:neetaka:

Агентот на Џовинко, за причините кои Џовинко го натерале да замини во МЛС.
“Being talented also means being a pioneer, seeing beyond current trends and being ahead of your time. They will see that, after Giovinco, everyone will follow his path.

“What makes the MLS appetising is not so much the money as the project, the desire to play football and the ‘hunger’ that Americans have for this sport.

“Those who talk without knowing the facts do so because they are left behind and don’t understand the reality of the situation.

Се му верувам на агентов, а особено во болдираниот дел.

Штета, сите други не се напредни како Џовинко, па наместо како него да ја согледаат реалноста и да заминат во Америка, одат во Англија,Шпанија,Германија и Италија.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 15s15 seconds ago
#Barzagli се опорави од повредата, вклчен во младинска утакмица со младинскиот состав.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Jovetic за #Skyspors - Не сакам да го напуштам #City

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 10s
#Pedulla- Јуве го повика #Raiola да зборуваат за #Mkhitaryan. За Sturaro фали само официјално да се објави договорот. Јуве притиска за Zaza.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 7s
Председателот на Емполи - #Rugani останува со нас до Јуни.

#DiMarzio - Јуве можеби ќе го раскине договорот со #Giovinco[DOUBLEPOST=1421814883][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#DiMarzio- Јуве му нуди поништување на договорот на #Giovinco со цел да заштеди на пари од неговата плата и да ангажира друг фудбалер.

Последно уредено:
#DiMarzio- Јуве му нуди поништување на договорот на #Giovinco со цел да заштеди на пари од неговата плата и да ангажира друг фудбалер.

Марота ат хис бест... :oleee:

Што се однесува до Трезегол, нека му се среќни пензионерските денови, на времето заедно со Дел Пиеро беа еден од најдобрите напаѓачки тандеми во Европа, а посебно во срце ќе ми остане голот против Милан кога го освоивме Скудетото

WTF? Заврши сезоната во Ѓуптинистан или нешто повреда?

Патем, типот некако не ми делува како материјал за во управа. Повеќе како маскота на клубот би го зел ама ништо повеќе.
Трезеге Маскота?:bravobe:

Агентот на Џовинко, за причините кои Џовинко го натерале да замини во МЛС.

Се му верувам на агентов, а особено во болдираниот дел.

Штета, сите други не се напредни како Џовинко, па наместо како него да ја согледаат реалноста и да заминат во Америка, одат во Англија,Шпанија,Германија и Италија.
Зошто да не му веруваш ?

Оди во најбрзо растечката лига во светот, се наоѓа во најдобрите години за фудбал, оди во град полн со жабари, оди како прв италијански играч, едноставно тие знаат како да тераат маркетинг, Џио ќе биде центар на сето тоа, ќе биде звезда.:toe:

Трезеге заслужуваше исто како што Недвед и Дел Пиеро добија овации на последниот натпревар во дресот на Јуве. Само управата тогаш целосно ја зезна работата и не му дозволија да биде испратен онака како што заслужува. Може малку од штетата да поправат ако му дадат место до Недвед на трибини.

Мислам дека судот во Лозана досудил во наша корист за оние 22 милиони кои Челси покренаа тужба. (Прво тие ја добија тужбата но ние имавме право да се жалиме во Лозана).

И јас сакам место до Недвед на трибини. Може и до Лаура, не е проблем.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 16s16 seconds ago
#Juve го победи случајот за #Mutu против #Chelsea, што значи заштеди 22 милиони евра кои можат да се искористат како пари за засилвања.[DOUBLEPOST=1421852487][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 5m5 minutes ago
#Sportmediaset - Јуве му ги нуди на #Sassuolo #Pepe и #Coman ( на позајмица) за #Zaza,

#LaStampa - Трансферот на #Sturaro е веќе прашање на часови, останува само да се договорат Јуве и Џенова за бонусите.[DOUBLEPOST=1421853114][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Buffon денес не тренираше со тимот поради настинка.

Последно уредено:
Трезеге заслужуваше исто како што Недвед и Дел Пиеро добија овации на последниот натпревар во дресот на Јуве. Само управата тогаш целосно ја зезна работата и не му дозволија да биде испратен онака како што заслужува. Може малку од штетата да поправат ако му дадат место до Недвед на трибини.
Му понудиле место како скаут за Јуве во Јужна Америка.
Поради тоа ја одбил Модена и ја завршил кариерата.

#Gazetta - Случајот #Giovinco е поврзан со оној на #Zaza, #Allegri го побара и одбра #Zaza. Јуве неколку пати се стретнаа со #Sassuolo.

Според Италијанските медиуми, #Trezeguet наскоро ќе се врати во Италија и ќе постане дел од директорите на клубот или ќе биде скаут.[DOUBLEPOST=1421854212][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Gazetta - #Osvaldo не се појавил на тренинг 2 дена, ги одбива понудите од сите клубови и чека на Јувентус а можеби и Милан.

#Gazetta- #Juve се лути на #Giovinco затоа што не ни биле известени за трансферот. Затоа управата притиска уште сега да го напушти #Juve.

Последно уредено:
Па добро коа ќе размислиш не е толку лошо да си ги повлечеме Заза,Стураро и по можност Ругани ( иако мислам дека нема шанси за него сега)Само Џио да го раскине договорот и океј ќе си биде.Па друга приказна на лето тогаш дефинитивно ќе се донесе некој за во одбрана и во зависност од потреба и на другите позиции(Моја желба е некоја звезда во шпицот:D)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom