Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
А зашо се враќа на 3-5-2? Падоин не може десно да изигра?
Евра е катастрофа на левата бековска позиција вака ќе можи еден од CB да покрива на таја страна, а падоин, Маркизио, Тевез, ќе одмарат :)

Очекувам Коман да ги растури Виолетовите... Ако не, се знае Нотингем Форест е тука :cool:

Дечки за денес има убав тип, а тоа е Фиорентина 1х.. Језда сум за Јуве, ама имаме ние болница и многу повредени поготово во одбраната + се враќаме принудно на старата 3-5-2 формација.. Не знам колку знаете, но овој бум Јуве што го прави последниве 8 натпревари (од Емполи навака) заредивме 8 победи вкупно во лига и ЛШ, со импресивна гол разлика од 24-5, се должеше на промена во формацијата од 3-5-2 во 4-3-1-2.. Како што кажав ради повреди принудно се враќаме во старата 3-5-2, сите знаете колку се мачевме на стартот на сезоната со оваа формација, плус Фиорентина секогаш игра мотивирано против нас бидејќи сме им најголеми ривали ние на нив и многу не хејтаат, плус играат на домашен терен и плус ретко и тешко сме победувале во Фиренца.. Па, затоа јас би ја играл 1х..
Постов му е од тема Кладилница, се дрзна да ги открие нашите слабости и продаде за пусти пари проклети. Како можеше вака бе Сладоледу? :place::D
Понеделник да повикаш родител, да се посоветуваме :свиркам: :P

Колку и да има ,,х,,причини што не одат во наша корист, дали повреди, суспензии итн., вечерва очекувам победа,нема што тука да покажуваме знаци на слабост, затоа сме нумеро уно во Италија.
Доколку одбранава ни е сконцентрирана, не направат некаков циркуски потег, сигурно ќе ги нагузиме ;)
Форца Переира :vozbud:

I love how for Fiorentina it's pretty much undoubtedly their biggest game of the season, and we're basically like "Yeah? Well we're gonna start an 18 year old kid with like 100 minutes of Serie A experience".

:pos::pos:[DOUBLEPOST=1417808401][/DOUBLEPOST]Channel - 253500
sop://broker.sopcast.com:3912/253500

Последно уредено:
Смрт за 3-5-2.
revolution.jpg

Јас очекував малку досадна и бавна утакмица (поради 3-5-2 де) но испадна добар и динамичен натпревар со фаули и плачки :).
Евра е очај, цело време е во напад, де Киелини му ја покрива позицијата, де Видал/Погба. Како капак на тоа, не е баш сјаен во напад. Од 46 минута измена Евра-Падоин ;)

Коман е мн брз неможи дури да ја контролира топката кога е во почеток на шпринтот 2-3 пати му избега и мора малце снага да клај се труди и се супер има талент се ама мора малце снага. Ме чуди Гомез како уште нема жолт ама ај.
Киелини првите 10 минути беше очај сеа се стабилизира ама мора да се смири.
Видал си ја враќа формата ама уште не е толку 'ошат' како што сме навикнати да го гледаме кога одзема топки.
Евра е очај :facepalm:то е доволен доказ зошто играме 3-5-2 моментално, за да имаме екстра дефанзивец кој ќе покрива за такозваното лево крило т.е. сметало Евра. немаме лев бек во 4-3-? моментално а Евра да се разбериме ќе го силоват па со екстра дефанзивец би се покривала таја страна.[DOUBLEPOST=1417812261][/DOUBLEPOST]
Јас очекував малку досадна и бавна утакмица (поради 3-5-2 де) но испадна добар и динамичен натпревар со фаули и плачки :).
Евра е очај, цело време е во напад, де Киелини му ја покрива позицијата, де Видал/Погба. Како капак на тоа, не е баш сјаен во напад. Од 46 минута измена Евра-Падоин ;)
Не заборавај дека Переира наместо да игра подиректно и поагресивно во напад мора цела страна да му ја покрива на Огбона назад, буквално цела десна страна...

Жива среќа е што Монтела не го пушти Квадрадо по страната на Евра... 15 минута црвен ќе јадеше, дефинитиивно најкатастрофален трансфер летово, иако го земавме за кило семки

Жива среќа е што Монтела не го пушти Квадрадо по страната на Евра... 15 минута црвен ќе јадеше, дефинитиивно најкатастрофален трансфер летово, иако го земавме за кило семки
Има уште 45 минути чекај, баш пред да почни утакмицата на то ми текна ми дојде да се крстам.
Знам дека поради него моментално оти е дрво денес играме 3-5-2 за поради тој екстра дефанзивец да штити зад него назад, ама побрзо Маркизио ќе го играм или Локи лев бек и ќе излезам 4-3-? него Евра, и гледај сеа иронија гол ќе дај :D

А јако е шо и переира штити поради огбона десно и коќе видиш сечени ни се двете страни[DOUBLEPOST=1417812694][/DOUBLEPOST]Пепе се загрева и Падоин. ПА од ко дојде Пепе го чекам да игра како лев бек -.-

Каков очај е овој Евра, абе Мота да игра може боље од него да изигра.. Ме мрзи да барам назад да видам кој беше тој што ме цитираше кога реков дека сеуште е рано да видам што ќе покаже Евра, а он ми рече нема што ти да гледаш Евра е име.. Епа у гз да си го напика името, така да знае тој типот што тогаш ме цитираше (не беше наш фан, мислам дека на Ман Ју фан беше) ..

Кај бе Огбона го ставиле десно...Зошто Касерес не играше на таа позиција не ми е јасно?!

кој не беше очај на оваја утакмица? (Бонучи не беше :ROFLMAO:)
еден удар во оквир на гол :cuc:

Едно нешто ќе кажам за утакмицава со оглед на повредите и враќањето на 3-5-2,дојдовме да не изгубиме а не да победиме.

Ова од месечината се гледаше дека се задоволни и двете екипи со по бодче... мирољубиво,пријателски.... нема што да се коментира, лошо што Џорџо ќе паузира следната со Самп, па незнам како ќе играме ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom