Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки за денес има убав тип, а тоа е Фиорентина 1х.. Језда сум за Јуве, ама имаме ние болница и многу повредени поготово во одбраната + се враќаме принудно на старата 3-5-2 формација.. Не знам колку знаете, но овој бум Јуве што го прави последниве 8 натпревари (од Емполи навака) заредивме 8 победи вкупно во лига и ЛШ, со импресивна гол разлика од 24-5, се должеше на промена во формацијата од 3-5-2 во 4-3-1-2.. Како што кажав ради повреди принудно се враќаме во старата 3-5-2, сите знаете колку се мачевме на стартот на сезоната со оваа формација, плус Фиорентина секогаш игра мотивирано против нас бидејќи сме им најголеми ривали ние на нив и многу не хејтаат, плус играат на домашен терен и плус ретко и тешко сме победувале во Фиренца.. Па, затоа јас би ја играл 1х..[DOUBLEPOST=1417769471][/DOUBLEPOST]
Тие шо играат онлајн на Бет365 нека пробаат Украина 2(+8) 1,71 коеф ракомет жени за недела е утакмицава иначе зшо на некој начин не е реален според мене и очекувам да паднит троа
а тоа хендикеп ти е ?

Наваро 12.5-
Барса веќе е во топ 16, денес ќе има 8-0 и огромни шанси да се први во група,нема да се замараат баш со Туров, а и како и да е не верувам да му даде голема минутажа на Наваро..
Јуве 0-2
Монако 0-2
Фулам ГГ
Дортмунд 3+
Данди 2
Динамо 1

Вреди да се напомене денес дека Марк Гасол најверојатно (уште не е 100% сигурно) нема да игра денес против Спарси поради повреда на глуждот. Еден од нај комплетните центри според мене од НБА и играч од голема важност за Мемфис сезонава. За Сан Антонио има 2,25 па вреди да се сврзе со други на мала уплата

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Исто фала и од мене,ми помогна да се решам да ги играм,мада ваљда ја секако ќе ги изиграв.Ама каква шок стрес терапија сум добил на Реал:cuc:.Ако ги имаше и ти нив богами и кај тебе било весело:D.Мада и макаби спасија гз,ги извади Парго на крај.[DOUBLEPOST=1417738531][/DOUBLEPOST]
Има боља опција,абе утре мора да тепаат нема кај да бегаат:D.
И Реал и Макаби беа тесни утакмици, едвај ги даде ебаго ама добро е, ќе го јадеше Стеф ако не ги даеше:D

Дортмунд во Копачка супер тип 1.76. И за гг3+ исто толку во супер типот.

имам ваучер од копачка со 89.13 коефицент.двојно од уплатата ќе биде ваучерот или?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
повеќе од 30 двојно
повеќе од 56 тројно
повеќе од 99 ваучер 6 пати

Фиорентина 1 и гг 8.50
Хофенхајм 2 и гг 9.00
Шо ги ебам, ќе ги сечам :cool:

Коа ги глеам меѓусебните на Дортмунд и Хофенхајм иам впечаток дека играат 3 за 3. И тешко ми е да поверувам :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom